• Новинка
Масло от КАМЕЛИЯ с витамин С ботанически за красота. Овлажняващ масло за лице. Антивозрастное, регенериращо и хранително средство. 20 % от витамин С и 100 % чисто масло ?

Масло от КАМЕЛИЯ с витамин С ботанически за красота. Овлажняващ масло за лице. Антивозрастное, регенериращо и хранително

Buyers rating:
BGN 9.08

Налично

Овлажняващ масло за лице с витамин С и масло от камелия - това е усилвател за овлажняване на кожата и чист овлажняващ крем Овлажняващ масло за лице с витамин С и масло от камелия е един от най-добрите продукти против стареене на овлажнители.Той не ексфолира и не дразни кожата.Не съдържа никакви консерванти. ГАРАНЦИЯ за 100% удовлетвореност от Botanical Beauty.Уникално масло от КАМЕЛИЯ за лице с ВИТАМИН С изсветлява цвета на кожата и стимулира производството на колаген.Защитете кожата от оксидативния стрес, като слънце, вятър, прах, и предотвратите преждевременното стареене, като допринася изглежда подмладяване.Това масло срещу бръчки помага да запазите кожата си гладка и нежна.Това е наистина прогресивно антивозрастное овлажняващ крем масло за лице, произведено от 100% ЧИСТО масло от СЕМЕНА на КАМЕЛИЯ с 20% витамин C. ВИТАМИН С (Тетрагексидекласкорбат) е ПОЛЕЗНО ЗА КОЖАТА.ТОЗИ ВИТАМИН С ЗНАЧИТЕЛНО НАМАЛЯВА ПИГМЕНТНИ ПЕТНА За 16 СЕДМИЦИ УВЕЛИЧАВА СИНТЕЗА на КОЛАГЕН, НАЙ-МАЛКО ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ, ОТКОЛКОТО АСКОРБИНОВА КИСЕЛИНА ДОСТАВЯ ЧИСТ ВИТАМИН С и 50 ПЪТИ по-ДОБРЕ ОТ АСКОРБИНОВА КИСЕЛИНА ПРОНИКВА дълбоко В КОЖАТА НА 4 ПЪТИ по-ДОБРЕ, ОТКОЛКОТО АСКОРБИЛФОСФАТ МАГНЕЗИЙ ПРЕДИМСТВА на МАСЛО от СЕМЕНА на КАМЕЛИЯ ЗА КОЖАТА : Това е мощен овлажняващ масло, лесно се абсорбира в кожата незабавно облекчава суха напукана кожа.Маслото от камелия е богато на гама-линолова киселина, или GLA, която се образува от незаменими мастни киселини (омега-3, 6 и 9), на витамини А, В, С и Д. Тези хранителни вещества помагат да се забави процеса на стареене и намалява появата на фини линии, допринасят за възстановяване и хранене на кожата.Вегетариански, Не съдържа вода, сулфати, Жестокост, Парабени, глутен, PEG, пропилен гликол, петролни продукти.Не съдържа фталатов, силикон, не запушва порите, не СЪДЪРЖА консерванти.

Подробности

Подобни продукти в категория