• Новинка
Нашийник за кучета, Регулируема Тренировъчен Найлонов нашийник за кучета с Двойна D-образна лети пръстени, Светоотражающая лента за Средни и Големи Кучета (черен)

Нашийник за кучета, Регулируема Тренировъчен Найлонов нашийник за кучета с Двойна D-образна лети пръстени, Светоотражающая

Buyers rating:
BGN 3.47

Налично

【Висококачествени материали】? Нашия нашийник за кучета е изработена от висококачествен найлон, много здрава и устойчива на износванеМека и удобна вътрешна подплата добре предпазва врата на вашето куче. 【КОНСТРУКЦИЯ с ДВОЙНА D-образен пръстен】? На пряжке яка, има два D-образни пръстена, така че кучето може да се полагат еднакви усилия по време на движение.Това може да се намали триенето между ошейником и шията на кучето. 【Регулируема дължина на шията】? Обиколката на врата на яката може да се регулира обиколката на врата от 15 инча до 22 инча.Това е просто, удобно и бързо. 【СИГУРНОСТ през НОЩТА】?с яка за кучета, използвани 3 специални линии светоотражающей направления.Отразяваща нашийник за кучета осигурява отлична видимост през нощта от съображения за сигурност. 【ГАРАНЦИЯ за КАЧЕСТВО】? Ако не сте напълно доволни от покупката си или стока е повредена при транспорт, счупени, моля, моля свържете се с нас. 【Висококачествени материали】? Нашия нашийник за кучета е изработена от висококачествен найлон, много здрава и устойчива на износване.Мека и удобна вътрешна подплата добре предпазва врата на вашето куче. 【КОНСТРУКЦИЯ с ДВОЙНА D-образен пръстен】? На пряжке яка, има два D-образни пръстена, така че кучето може да се полагат еднакви усилия по време на движение.Това може да се намали триенето между ошейником и шията на кучето. 【Регулируема дължина на шията】? Обиколката на врата на яката може да се регулира обиколката на врата от 15 инча до 22 инча.Това е просто, удобно и бързо. 【СИГУРНОСТ през НОЩТА】?с яка за кучета, използвани 3 специални линии светоотражающей направления.Отразяваща нашийник за кучета осигурява отлична видимост през нощта от съображения за сигурност. 【ГАРАНЦИЯ за КАЧЕСТВО】? Ако не сте напълно доволни от покупката си или стока е повредена при транспорт, счупени, моля, моля свържете се с нас.Нашийник за кучета, Регулируема Тренировъчен найлонов нашийник за кучета с двойна D-образна лети пръстени, светоотражающая лента за малки и средни кучета (черен).

Подробности

Подобни продукти в категория