• Новинка
Одеяло с принтом селскостопански животни - Сладък подарък с азбука -Супер Мек Фланелевое одеяло на дивана, на Къмпинг, за Пътуване - Плюшени Топли, Уютни и Одеала за ?

Одеяло с принтом селскостопански животни - Сладък подарък с азбука -Супер Мек Фланелевое одеяло на дивана, на Къмпинг, за Пътуване

Buyers rating:
BGN 19.99

Налично

❤【РАЗМЕР ТЪКАН】 В този фланелевом пледе се използва висококачествен полиестер от микрофибър, който е много мек, пухкав и здравНяколко размери : 40 * 30 см за деца; 50 * 40 инча за деца; 60 * 50 инча за тийнейджъри; 80 * 60 см и за възрастни; 120 * 90 см за семейството. ❤ 【ГЪВКАВОСТ】 Всички хора могат да използват това фланелевое флисовое одеяло в офиса, легла, офис и т., Обратима мекота осигурява топлина по всяко време на годината, то е лесно, като същевременно запазва топлината в студените дни.който може да се използва като капак или като украшение. ❤ 【УНИКАЛЕН ДИЗАЙН】 Одеяло farm animals alphabet lore ще помогне на момчета, момичета, деца и само деца да разпознават повече букви и обогатява своите познания.Очарователен дизайн луд за любителите на азбуката на животните, така че те могат да прегръдка с любимите си приятели-животни, ден и нощ. ❤【ДОБЪР подарък】 Одеяло с шарките на азбуката на селскостопански животни - хубав подарък за любителите на фермата.Спално одеяло - подарък за вашите приятели или роднини.Това е и предпочитаният избор за различни празнични дарове, като Великден, Хелоуин, Коледа, Деня на благодарността, Ден на бащата, Ден на майката, Ден на Св. Валентин, Ден на учителя, рожден Ден, Годишнина, сватба и др. ❤【ЛЕСНА ГРИЖА】 Благодарение на трайно материал уютно одеало добре пазената при пране.Машинно пране и сушене за беспроблемного грижи.Машинно пране със студена вода, сушене в перална машина при ниска температура.Тъмни и светли цветове се препоръчва да се пере отделно. ❤【РАЗМЕР ТЪКАН】 В този фланелевом пледе се използва висококачествен полиестер от микрофибър, който е много мек, пухкав и здрав.Няколко размери : 40 * 30 см за деца; 50 * 40 инча за деца; 60 * 50 инча за тийнейджъри; 80 * 60 см и за възрастни; 120 * 90 см за семейството. ❤ 【ГЪВКАВОСТ】 Всички хора могат да използват това фланелевое флисовое одеяло в офиса, легла, офис и т., Обратима мекота осигурява топлина по всяко време на годината, то е лесно, като същевременно запазва топлината в студените дни.

Подробности

Подобни продукти в категория