• Новинка
Заключване на хладилник със защита от деца в опаковка от 5 теми, Детски cartoony заключване за сигурност, защелкивающийся на вратата выдвижного шкаф с регулируема капа?

Заключване на хладилник със защита от деца в опаковка от 5 теми, Детски cartoony заключване за сигурност, защелкивающийся

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

★ Подобрена двойно заключване за сигурност - тези детски ключалки за хладилници под формата на Mokey предпазват пръстите на бебетата от увреждане на вратички на шкафа или намиращи се в него опасни предметиПредотвратите опасността и осигурете сигурност. ★ Заключване за хладилника от 5 опаковки - се открива скрит ключът, който е предназначен за бебета, че да им е трудно да се отвори. ★ Лесна инсталация - Инсталиране на универсални заключване с използване на акрилна лента, тренировка и не са необходими инструменти.Акрилна лента със силна вискозитет (ефектът ще бъде по-добре 24 часа). Тя може лесно да се премахне, да не се случи сешоар, без остатък, без вреда за мебели. ★ Регулируеми ключалки кабинета за сигурност, за деца - са Проектирани с 5 различни регулируеми разпоредбите, свободно да се свиват.Обща дължина-22 см (8,66 инча), и лесно се адаптира към различни изисквания към инсталацията. ★ Мултифункционалност - нашите ключалки за колани за безопасност за деца, подходящи за кухненски шкафове, хладилници, чекмеджета, кошчета за боклук, фурната и така нататък, и това е наистина спасява живота на вашето дете, като осигурява чистота в дома си, а не на каша. ★ Подобрена двойно заключване за сигурност - тези детски ключалки за хладилници под формата на Mokey предпазват пръстите на бебетата от увреждане на вратички на шкафа или намиращи се в него опасни предмети.Предотвратите опасността и осигурете сигурност. ★ Заключване за хладилника от 5 опаковки - се открива скрит ключът, който е предназначен за бебета, че да им е трудно да се отвори. ★ Лесна инсталация - Инсталиране на универсални заключване с използване на акрилна лента, тренировка и не са необходими инструменти.Акрилна лента със силна вискозитет (ефектът ще бъде по-добре 24 часа). Тя може лесно да се премахне, да не се случи сешоар, без остатък, без вреда за мебели. ★ Регулируеми ключалки кабинета за сигурност, за деца - са Проектирани с 5 различни регулируеми разпоредбите, свободно да се свиват.

Подробности

Подобни продукти в категория