• Новинка
STOBOK 100ШТ Почистващи средства за тръби Стъбла Шенилна Занаяти Пръчки от Шенилна Украса за Коледната Елха САМ Занаятите Project 30 см (Зелен)

STOBOK 100ШТ Почистващи средства за тръби Стъбла Шенилна Занаяти Пръчки от Шенилна Украса за Коледната Елха САМ Занаятите

Buyers rating:
BGN 15.19

Налично

Нашите почистващи тръби могат да се огъват, завъртете до, завъртете до и наматывать в различни формиПри повторно използване на тях може лесно да се оправям за по-голямо удоволствие.Нашите меки, лесно сгибаемые телена влакна са идеални за създаване на оригинални дизайни или опаковъчни форми, било то цветя, пухкави фигурки или малки животни с кръгли очи.Нашите средства за почистване на тръби имат зелен металик, който се прелива към слънцето и е идеално място за празнуване на Деня на Св. Патрик, Коледа и всекидневна декор.Вие ще получите 100 зелени препарати за тръби.Тези цветни средства за почистване на тръби ще бъдат страхотен подарък за деца и възрастни, които обичат да се насладите на разнообразие от колекционерска стойност.Нашите пухкави стръкове от шенилна са идеални за направата на гривни intent, diy за почистване на тръби, препарати за тръби от шенилна, на декоративно-приложното изкуство, тръбни diy, блясък за почистване на тръби.Описание на Домашно приготвени продукти за почистване на тръби, ви дават възможност да седнат и да играят игри със сина си и дъщеря си сам, за облекчаване на стрес и безпокойство в живота си.Характеристики - Цвят - зелен. - Материал - Поцинкована стоманена тел. - Нашите меки, лесно сгибаемые телена влакна са идеални за създаване на оригинални дизайни или опаковъчни форми, било то цветя, пухкави фигурки или малки животни с кръгли очи. - Нашите средства за почистване на тръби имат зелен металик, който се прелива към слънцето и е идеално място за празнуване на Деня на Св. Патрик, Коледа и всекидневна декор.Опаковката включва 100шт препарати за тръби.

Подробности

Подобни продукти в категория

3дрозный Градински флаг, Бял
  • Новинка
Оценки:

3дрозный Градински флаг, Бял

Теплопередача прозрачна и трябва да се прилагат само в материал бял или светъл цвятМатериал, използван

BGN 9.71