• Новинка
12 БР. Непълни Дървени Блокове за diy 4x4 инча, Квадратни Блокове за рязане от липа с Дебелина от 1 инч, Дървени Кубчета За Рязане на мека дървесина за декоративно-прилож?

12 БР. Непълни Дървени Блокове за diy 4x4 инча, Квадратни Блокове за рязане от липа с Дебелина от 1 инч, Дървени Кубчета За Рязане

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

【Че получавате】- Предпоставка включва 12 дървени кубчета за рязане на квадрати, всеки от които има размери прибл Дължина 4 инча x широчина 4 инча x дебелина 1 сантиметър. квадратни блокове от естествен масив дърво wood cube, за да отговарят на различни нужди в дърворезба, които можете да използвате, за някои от невероятни идеи. 【Естествен материал】- Дървени блокове занаятите са изработени от масивна естествена дървесина бас, имат гладка недовършена дървена повърхност, шлифована и без чеп / пукнатини.Нейната лесно да се деформира, той е здрав и може да се използва в продължение на дълго време, което е подходящо за професионално карвинга и начинаещи, за да реализират своите творчески способности. 【Лесно е изрязан】 - Непълни дървени блокове за diy с мека текстура, лесно се оцветяват и carve.it ще ви бъде по-лесно точно изрежете нужните ви изделия, и ще останете доволни от резултата, тъй като резбари всички умения могат ефективно да го използвате само един нож за рязане на дограма. 【Проект "Направи си сам"】-Дървени блокове с дебелина от 1 инч са идеални за малки момчета и момичета, за начинаещи, любители и професионални резбари, стимулират въображението и креативността, за гравиране на всички видове проекти "Направи си сам", които ти харесват.Можете да го оформите, да рисуват, выжигать на дърво, да рисуват, избиване, фотографски кубове, блокове от букви и цифри, други артистични проекти и т. 【Многократно използване на】 - Добри изделия от дърво, са незабравими и могат да бъдат дарени като подаръци на семейството, приятелите и децата си, за да споделят удоволствието от художествени проекти от липа.Отличен за персонализация на централните елементи на сватба, в душата на детето, парти, рожден ден, празник, фестивали и много други неща. 【Че получавате】- Предпоставка включва 12 дървени кубчета за рязане на квадрати, всеки от които има размери прибл. Дължина 4 инча x широчина 4 инча x дебелина 1 сантиметър. квадратни блокове от естествен масив дърво wood cube, за да отговарят на различни нужди в дърворезба, които можете да използвате, за някои от невероятни идеи. 【Естествен материал】- Дървени блокове занаятите са изработени от масивна естествена дървесина бас, имат гладка недовършена дървена повърхност, шлифована и без чеп / пукнатини.Нейната лесно да се деформира, той е здрав и може да се използва в продължение на дълго време, което е подходящо за професионално карвинга и начинаещи, за да реализират своите творчески способности. 【Лесно е изрязан】 - Непълни дървени блокове за diy с мека текстура, лесно се оцветяват и carve.it ще ви бъде по-лесно точно изрежете нужните ви изделия, и ще останете доволни от резултата, тъй като резбари всички умения могат ефективно да го използвате само един нож за рязане на дограма.

Подробности

Подобни продукти в категория

Ъглов Машина SUN STAR Kadomaru Fit S4765087
  • Новинка
Оценки:

Ъглов Машина SUN STAR Kadomaru Fit S4765087

Ъглов нож за канцеларски материали Sunstar Kadomaru Fit S4765087 Високопроизводителния модел, който се "отрязва дебе

BGN 5.60