• Новинка
Пръчка за Сенки Rosarden, Крем Пръчка За Сенки за очи, Карандашная Пръчка За Сенки за очи, Водоустойчиви Матова Дръжка за Сенки за Грим За Жените Кафяво-Сив Цвят, Лека дъ?

Пръчка за Сенки Rosarden, Крем Пръчка За Сенки за очи, Карандашная Пръчка За Сенки за очи, Водоустойчиви Матова Дръжка за Сенки

Buyers rating:
BGN 2.40

Налично

?【Matte пръчка за сенки】 Нашата пръчка за сенки - това е матови сенки за очиМоже да се използва като руж за лице, контур на лицето, многофункционален бронзова пръчка.Това е крем-пудровая пръчка за сенки за очи, лека текстура, мека и гладка.Матиран молив за сенки за очи подходящ и жени по-възрастни. ?【Водоустойчив пръчка за сенки】 Тези матови сенки за очи с телесен цвят с висока пигментация, са устойчиви на пот, за да създадете очарователен и светли очи не са необходими само за тези сенки за очи и дори пискюл.Дълготрайни сенки за очи се придържат към очите до 14 часа. ?[Широко използван грим на очите] Страхотна крем пръчка за сенки за очи за всички типове кожа, всички тонове на кожата и на всички поводи.За ежедневна употреба и професионален грим.Дръжка за нанасяне на сенки за очи - това е наистина супер сенки за очи, които са нанесени с едно движение, спестяване на вашето време за грим на очите с 80%. ?[Лекота на употреба 2. Извадете дръжката; br> 3. Нанесете я върху очите и бузите.Основни характеристики Размер : 4,9 инча ширина х 1 инч. D Тегло : 13,5 грама /0,47 грама на Помещение включва : 1 * Матова дръжка за сенки за очи.

Подробности

Подобни продукти в категория