• Новинка
Закачалки за картини, Hommie Закачалки За Картини Пирони 50шт 20 лири Една Стъпка Висящи Пирони Фоторамка За Картини Окачени Куки, Игли, Комплект за Окачване на Картини ?

Закачалки за картини, Hommie Закачалки За Картини Пирони 50шт 20 лири Една Стъпка Висящи Пирони Фоторамка За Картини Окачени

Buyers rating:
BGN 5.33

Налично

➹【Интегриран дизайн с куки и пирони】 : закачалка One step, като специална закачалка за бродерия, може лесно да бъде просверлена в стената, след инсталира в правилната позицияИнтегриран дизайн с куки и пирони заема по-малко място на стената.Той побира до 20 килограма, на него лесно се закача картини, бижута, часовници, дрехи, прибори за готвене, малка стенни рафта, платно. ➹【Здрави и трайни】 : тези закачалки за картини, изработени от неръждаема стомана, издръжлив, им е трудно проржаветь, те са компактни по размер и леки по тегло, на техните лесно отвалить след като инсталацията приключи, те са за многократна употреба и продължават ви за дълго време. ➹【Съответствие на типа на стени】 : закачалки за картини с пирони при отстраняване на закачалки остава само една малка дупка, която лесно е работил в продължение и е оцветена в стената, подходящи за стените на дървени или на сухото строителство.Тези закачалки за картини няма да се отрази на общата красотата на дома и не ще се скъса вашата стена.Забележка : Не за бетонни или керамични стени.Лесното управление дава възможност за декориране на стени с различни измишльотини. ➹【Лесна фиксация и рециклиране на】 : Само с помощта на чук можете да го монтирате на стената.Уверете се, че правилния ъгъл, като се уверите, че печката е успоредна на стената.Невероятно, но тази закачалка за картини могат да бъдат внимателно свали от стената за рециклиране, която ще ви помогне да спестите повече средства. ➹【Организирано и подредено】 : медно-златен медальон набор от организирането на различни предмети и леко висящи, като се избягва полагане на елементи и елементарно.Той доста е идеално подходяща за стени в стаи, кухня, баня, гаражи, в офиса, в завода. ➹【Интегриран дизайн с куки и пирони】 : закачалка One step, като специална закачалка за бродерия, може лесно да бъде просверлена в стената, след инсталира в правилната позиция.Интегриран дизайн с куки и пирони заема по-малко място на стената.Той побира до 20 килограма, на него лесно се закача картини, бижута, часовници, дрехи, прибори за готвене, малка стенни рафта, платно. ➹【Здрави и трайни】 : тези закачалки за картини, изработени от неръждаема стомана, издръжлив, им е трудно проржаветь, те са компактни по размер и леки по тегло, на техните лесно отвалить след като инсталацията приключи, те са за многократна употреба и продължават ви за дълго време. ➹【Съответствие на типа на стени】 : закачалки за картини с пирони при отстраняване на закачалки остава само една малка дупка, която лесно е работил в продължение и е оцветена в стената, подходящи за стените на дървени или на сухото строителство.

Подробности

Подобни продукти в категория