• Новинка
minkissy 8шт Растягивающаяся Гъба Райе, Гъба: Ексфолиращи Нежни Аксесоари За Баня, Прекрасен Забавен Инструмент За Разпенване на Люффы, Губчатые Мъниста, Декоративни Т?

minkissy 8шт Растягивающаяся Гъба Райе, Гъба: Ексфолиращи Нежни Аксесоари За Баня, Прекрасен Забавен Инструмент За Разпенване

Buyers rating:
BGN 20.34

Налично

Аксесоари за душ за къпане : Mesh отшелушивающая гъба С очарователен дизайн на двойно въже, с нея е много удобно измиване на гърба сиАксесоари за душата : те също могат да ви помогнат да се отпуснете и да ви позволи да се насладите на душ.Окото вана : Изработена от качествен нейлонового материал, безвреден за кожата, безопасен за използване.Пилинг за душата и за тялото : Отшелушивающая текстура почиства и успокоява кожата, прави я гладка и лъскава.Стъргало за гърба за душ за мъже : Помага на кожата да диша свободно и да усвоява нови хранителни вещества.Прави кожата по-здрава и чиста.Аксесоари за душ за къпане : Mesh отшелушивающая гъба С очарователен дизайн на двойно въже, с нея е много удобно измиване на гърба си.Аксесоари за душата : те също могат да ви помогнат да се отпуснете и да ви позволи да се насладите на душ.Окото вана : Изработена от качествен нейлонового материал, безвреден за кожата, безопасен за използване.Пилинг за душата и за тялото : Отшелушивающая текстура почиства и успокоява кожата, прави я гладка и лъскава.Стъргало за гърба за душ за мъже : Помага на кожата да диша свободно и да усвоява нови хранителни вещества.Прави кожата по-здрава и чиста.Списък на опаковки 2 x Топки за вана Характеристики - Практически гъба за душ, която можете да извадите по всяко време и измийте тялото навсякъде. - Подходящ за всички възрасти, идеална гъба за къпане за вас и вашето семейство за поддържане на здравето на кожата. - Портативен и лек.Удобно сложите в джоба и е подходящ за. - Отшелушивающая текстура почиства и успокоява, прави кожата гладка и копринена. - Материал : найлон - лесно Можете да масажирате кожата си, когато взимате душ. подходящ за всички хора.Информация за стоки на Затягане за душата и за тялото на Разумния дизайн и удобни за изчакване.стъргало за душ за мъже са чудесен подарък за приятелите и семейството си.Аксесоари за душ за къпане, Този впечатляващ хоп за вана е изработена с по-буйни мрежа, за да ви осигури най-удобното измиване.

Подробности

Подобни продукти в категория