• Новинка
уплътнение за защита от изпотяване на подмишниците fengkengji, моющаяся за борба с хиперхидроза и прекомерно потоотделением, за Многократна употреба накладки за подми?

уплътнение за защита от изпотяване на подмишниците fengkengji, моющаяся за борба с хиперхидроза и прекомерно

Buyers rating:
BGN 26.20

Налично

✤Етикети за пот, изработени от дакронового материал, издръжлив и лесен
✤Универсален размер - хипоалергенни тампони за подмишниците Venus To Mars са произведени по такъв начин, за тях могат да се насладят както на жените, така и мъжете най-различни форми, размери и ниво на потене. ✤Удобен : Супер меки, ултра-тънък.Лек и портативен, почти невидим.Еднократно, пране не се изисква.Идеален за активен отдих и пътешествия. ✤Размери са посочени под мишницата си и над рамото. ✤ Кажете сбогом на петна от изпотяване в подмишниците варовик – нашите уплътнители за изпотяване в подмишниците милион впитают целия си пот и ще се избегне появата на нежелани петна от пот, помага при намаляване на разходите за почистване на дрехи. ✤Етикети за пот, изработени от дакронового материал, издръжлив и лесен
. ✤Универсален размер - хипоалергенни тампони за подмишниците Venus To Mars са произведени по такъв начин, за тях могат да се насладят както на жените, така и мъжете най-различни форми, размери и ниво на потене. ✤Удобен : Супер меки, ултра-тънък.Лек и портативен, почти невидим.Еднократно, пране не се изисква.Идеален за активен отдих и пътешествия. ✤Размери са посочени под мишницата си и над рамото. ✤ Кажете сбогом на петна от изпотяване в подмишниците варовик – нашите уплътнители за изпотяване в подмишниците милион впитают целия си пот и ще се избегне появата на нежелани петна от пот, помага при намаляване на разходите за почистване на дрехи.Уплътнение за защита от изпотяване на подмишниците, моющаяся, впитывающая пот защита на подмишниците, презрамка, с устройство за приточной вентилация rainbow Unisex, щитове за дрехи / Потните щитове / тампони за подмишниците / Ластични презрамки с допълнителни накладки Описание на продукта : Защита за дрехи / Защита от изпотяване / тампони за подмишниците Запазват си връхни дрехи, прясна и суха миризма и пот, спестяват време и пари за химическо чистене Характеристики : Един чифт подложки за подмишниците с еластични плечевыми ремъци, непромокаеми подложки за подмишниците за мъже и жени с регулируем пагон, различни по дължина гъвкави въжета, водоустойчив възглавница за подмишниците unisex с регулируем пагон размер на каишка посочени под мишницата си и над рамото отговаря на Инструкциите за грижи : Ръчно пране в студена вода, най-добре е да изсъхне при използване на подложки, за еднократна употреба за подмишниците.

Подробности

Подобни продукти в категория