• Новинка
Авто OBD2 диагностичен скенер WiFi V1.5. Считывайте диагностични кодове за неизправности и данни стоп-кадър, сбрасывайте контролната лампа на двигателя, се пригответе з?

Авто OBD2 диагностичен скенер WiFi V1.5. Считывайте диагностични кодове за неизправности и данни стоп-кадър, сбрасывайте

Buyers rating:
BGN 8.63

Налично

Считывайте диагностични кодове за неизправности и данни стоп-кадър, сбрасывайте контролната лампа на двигателя, се пригответе за проверка на наличието на смог, вижте показанията на датчици в реално време, създаване на потребителски табло и оценка на разхода на горивоПоддържа широк спектър от приложения на трети страни (като OBD Fusion, Torque Pro Car и Скенер), които може да включите вашия i Phone, i Pad или Android-телефон / таблет в сложно средство за сканиране на автомобила.Работи с коли, съвместими с OBD II / EOBD и леки камиони (1996 г. издаване или по-нова в САЩ, включително пикапи, хибриди и много електрически превозни средства; могат да изискват специални приложения).Съвместим с i OS Torque Pro, Torque Lite (безплатно), БДС Car Doctor (безплатно) и т. в Google Play за мобилни телефони и таблети с Android.Или на cd-rom има различни приложения и инструкции за монтаж. но част от приложенията трябва да се презареждат.Можете да стартирате от cd-диск, за да изберете подходящо приложение.Как да използвате : Свържете устройството към порта OBD2 вашия автомобил, включете колата, включване на Wi-Fi на вашия телефон или ми таблетка, намерете "Wi Fi_OBDII" и отново, пусни за сваляне приложение с прости настройки и изчакайте, докато тя успешно подключит блок за управление на вашия автомобил.Ако използвате един и същ OBD 2 или повече превозни средства, трябва да изключите Wi-Fi и затворете приложението, след приключване на изпитване на една кола и повторно конфигуриране на Wi-Fi при инсталиране на OBD-адаптер в друга кола.Считывайте диагностични кодове за неизправности и данни стоп-кадър, сбрасывайте контролната лампа на двигателя, се пригответе за проверка на наличието на смог, вижте показанията на датчици в реално време, създаване на потребителски табло и оценка на разхода на гориво.Поддържа широк спектър от приложения на трети страни (като OBD Fusion, Torque Pro Car и Скенер), които може да включите вашия i Phone, i Pad или Android-телефон / таблет в сложно средство за сканиране на автомобила.

Подробности

Подобни продукти в категория

Динамичен Микрофон Stagg SDM70
  • Новинка
Оценки:

Динамичен Микрофон Stagg SDM70

Използва се както за вокално, така и за инструментални изпълнения Подвижната сонда DC18.Кардиоидный фигу�

BGN 22.45