• Новинка
YUYOND 2 елемента OEM Оригинална Подмяна на Стъклен обектив на задната камера за Google Pixel 7 с предварително зададена лепило с Набор от инструменти за ремонт и Ръководство?

YUYOND 2 елемента OEM Оригинална Подмяна на Стъклен обектив на задната камера за Google Pixel 7 с предварително зададена

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

Оригиналната стъклена леща OEMOEM новата смяна стъкло на обектива на камерата за Google pixel 7 с предварително инсталиран трайно лепило.Моля, махнете жълта защитна хартия при инсталиране на ново стъкло. инструменти за ремонт са приложени.Когато подменяте стъкло на обектива на камерата за Google pixel 7, много ви помогне набор от висококачествени инструменти.Вие не трябва да харчат повече пари за закупуване на инструменти за ремонт. 2 елемента OEM стъклен обектив в комплект.2 елемента Подмяна на стъкло на обектива на камерата OEM за Google pixel 7 е включена в комплекта.Можете да закупите 2 бр. стъкла за камера на цена от 1 бр. стъклен обектив.Може да имате двойна възможност за задаване на нова стъклена леща.Работи за pixel 7. За подмяна на стъкло на обектива на камерата на Google pixel 7.Не за pixel 7 Pro. Моля, бъдете внимателни при смяна на повредени стъкло на обектива на задната камера за Google pixel 7 и счупи стъкло по подходящ начин.Ръководство за инсталация са включени в комплекта.Ако за първи път изпълнявате тази работа, ние също така препоръчваме да видите съответния видео клипове за ремонт в Интернет, гледане на видео може да помогне на вашата занаяти стане по-леко. OEM Оригинална подмяна на стъклен обектив на задната камера за Google Pixel 7 с предварително зададена лепило с набор от инструменти за ремонт и ръководството за инсталиране на 2 бр. OEM оригинален нов стъкло на обектива на камерата с висококачествен инструмент за ремонт в комплект.Предварително инсталиран трайно лепило, не се нуждаят от допълнително лепило детайли, отлично използване.Нов стъкло на обектива на камерата може да помогне на вашия телефон отново да работи добре.САМ може да спести много пари за работата си върху Google pixel 7. Не за pixel 7 Pro. Моля, потвърдете желаната модел, преди покупка Опаковка включва : 1x2 бр. стъкло на обектива на камерата OEM за Pixel 71x1 бр. черен пинсети ESD 1x1 бр. ремонт нож1х1 бр. пластмасови насадка1х1 бр.

Подробности

Подобни продукти в категория