• Новинка
Многофункционален Рафтове за съхранение на Tomantery, Рафтове За съхранение в Банята Модерен Дизайн, в Минималистичен стил, Надежден, здрав и издръжлив за Кухни

Многофункционален Рафтове за съхранение на Tomantery, Рафтове За съхранение в Банята Модерен Дизайн, в Минималистичен

Buyers rating:
BGN 0.33

Налично

[Надежден] Стойка за съхранение на сешоар изработени от висококачествени материали, надеждни, трайна и издръжлива [Само] Многофункционален, с монтиран на стената рафтове за съхранение е с модерен и изчистен дизайн, а красив външен вид идеално ще се впишат в интериора на вашата баня. [Удобно] Многофункционален, с монтиран на стената рафтове за съхранение е прост и лесен за инсталиране, спестява повече места и е подходящ при избора и поставянето на сешоара. [Подходящ за] Тази стенни поставка за съхранение на многофункциональна, а чаша може да се използва за съхранение на гребен, паста за зъби и почистващо средство за лице. [Функция] В долната закачалка за кърпи стена стеллажа за съхранение може да се мотае, кърпи, топки за вана дъвка за коса и други малки предмети.Характеристики : Изработен е от висококачествен материал, който е надежден, издръжлив и дълготраен при употреба.Модерен и изчистен дизайн, красив външен вид се вписва идеално във вашата баня.Лесен и удобен за инсталиране, спестява повече пространство, лесно да се заеме и въвеждането сешоар.Многофункционално използване, чаша може да се използва за съхранение на гребен, паста за зъби и почистващо средство за лице.Долен лира могат да се използват за окачване на кърпи, топки за вана, ленти за коса и други дребни елементи.Не е необходимо да пробия, интелигентен дизайн, голям и малък сешоар могат да се съхраняват на стелажи.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Материал : пластмаса Размери : прибл. 22*14*10 см / 8.9 Списък опаковка : 1 * Поставка за хранения1 * Чашка1 * Наклейка1 * Прът за полотенецпримечание : 1. Моля, се допуска отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Подробности

Condition:
100% Brand New
Material:
Plastic
Size:
Approx. 22*14*10 cm / 8.7*5.5*3.9 in
Package list:
1 * Storage Rack:
1 * Cup:
1 * Sticker:
1 * Towel Rod:
Note:
1. Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Подобни продукти в категория