• Новинка
Закопчалка за мобилен телефон Blideco Bling Bling Crystal, гравитационный Кола за телефон с вендузата, Възможности за закрепване на предното стъкло и отдушник (сребрист)

Закопчалка за мобилен телефон Blideco Bling Bling Crystal, гравитационный Кола за телефон с вендузата, Възможности за закрепване

Buyers rating:
BGN 9.58

Налично

Блестящ стотици висококачествени водни диаманти, добавляющий лукс и стил салону на вашия автомобил Не загораживает преглед, не блокира отдушник и не създава смущения за пристанища за зареждане. Двупластова подсилени издънка осигурява допълнителна стабилност и температурна устойчивост, като се гарантира, че вашият телефон сигурно се задържи на мястото, дори по време на неравен път с кола. Управление с една ръка, просто заключване и отключване на телефона само с едно докосване, не е необходима сложна инсталация или настройка. Два варианта на закрепване : търтей за предното стъкло или скоба, за да воздухоотвода за арматурното табло, подходящ за различни модели автомобили и предпочитания. Блестящ стотици висококачествени водни диаманти, добавляющий лукс и стил салону на вашия автомобил. Не загораживает преглед, не блокира отдушник и не създава смущения за пристанища за зареждане. Двупластова подсилени издънка осигурява допълнителна стабилност и температурна устойчивост, като се гарантира, че вашият телефон сигурно се задържи на мястото, дори по време на неравен път с кола. Управление с една ръка, просто заключване и отключване на телефона само с едно докосване, не е необходима сложна инсталация или настройка. Два варианта на закрепване : търтей за предното стъкло или скоба, за да воздухоотвода за арматурното табло, подходящ за различни модели автомобили и предпочитания.Добавете малко шик на колата си с помощта на този стойки за мобилен телефон gravity!Този държач за мобилен телефон, украсена с коментарите на висококачествени водни диаманти, е не само функционален, но и красив аксесоар за интериора на вашия автомобил.Той е проектиран по такъв начин, за да бъде компактен и лек, с лъскав и стилен външен вид, който е комплимент за всеки интериор на автомобила.Благодарение на уникалния гравитационному дизайн е планина за телефон може сигурно да задържи на вашия телефон, не загораживая преглед и не, ако закрием отдушник.

Подробности

Подобни продукти в категория