• Новинка
W's - Тава от водите на естествено дърво - Малък дървен поднос за кухня и баня - Сапунерка - Поставка за растенията - Свещник - Тава за баня - Декор за кухнята - Дървен под?

W's - Тава от водите на естествено дърво - Малък дървен поднос за кухня и баня - Сапунерка - Поставка за растенията - Свещник

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

?Какво получавате : Една дървена стойка от естествена павловнииДървена поставка-пиедестал идва в сглобени и е чудесно за оформяне на фермерска къща.Външния вид на естествен дървен материал съчетава добре с почти всяка цветова гама. ?Характеристики : Дървесината павловнии има гладка повърхност и естествената устойчивост на вода, така че не трябва да се притеснявате за никакви петна или кървене.Отличен за употреба във влажни помещения, в това число : Поставка за сапун за съдове в кухнята, чиния за сапун и търкане в банята или поставка за свещи / восък за всички помещения на дома си. ? Перфектен размер : 8 "x 6" x 4" отвън и 4.8 "x 6,7" х 1,6 вътре.Размерът е подходящ за съхранение на свещи, декоративни сапуни, малки растения, канцеларски принадлежности, четки за грим, солонок / перечниц, подложки, въз основа на притежателите на зъбни четки, контейнер с памук пръчки и други дребни предмети от домашния декор. ?Популярен подарък за дома : Дайте дървен поднос, като декоративно подарък за фермерска къща.Идеалната стойка за декор и МНОГО ДРУГИ.Нашата селска тава ще се превърне в чудесна украса за плотове за мивки, плотове, входни врати и тоалетни масички. ?Многоцелеви : Дървена поставка-пиедестал може да побере повечето предмети на интериора на банята.Деликатен и е достатъчно дълъг, за да не заема твърде много място, ефективно премахва замърсяването и сълзене на разводите.Този тава допълва интериор в стил шебби-шик декор на фермерска къща, ретро примитивен декор, модерен интериор, съвременен интериор, бохемски интериор и т. ?Какво получавате : Една дървена стойка от естествена павловнии.Дървена поставка-пиедестал идва в сглобени и е чудесно за оформяне на фермерска къща.Външния вид на естествен дървен материал съчетава добре с почти всяка цветова гама. ?Характеристики : Дървесината павловнии има гладка повърхност и естествената устойчивост на вода, така че не трябва да се притеснявате за никакви петна или кървене.Отличен за употреба във влажни помещения, в това число : Поставка за сапун за съдове в кухнята, чиния за сапун и търкане в банята или поставка за свещи / восък за всички помещения на дома си. ? Перфектен размер : 8 "x 6" x 4" отвън и 4.8 "x 6,7" х 1,6 вътре.Размерът е подходящ за съхранение на свещи, декоративни сапуни, малки растения, канцеларски принадлежности, четки за грим, солонок / перечниц, подложки, въз основа на притежателите на зъбни четки, контейнер с памук пръчки и други дребни предмети от домашния декор. ?Популярен подарък за дома : Дайте дървен поднос, като декоративно подарък за фермерска къща.Идеалната стойка за декор и МНОГО ДРУГИ.Нашата селска тава ще се превърне в чудесна украса за плотове за мивки, плотове, входни врати и тоалетни масички.

Подробности

Подобни продукти в категория