• Новинка
Прахосмукачка-Филтър за Roborock S7 MaxV Ultra/S7 Pro Ultra/Q7 +/Q7 Max +/Q5 + Вакуумни Самоустанавливающаяся зарядно устройство, Комплект аксесоари за еднократна употреба, торбички с г?

Прахосмукачка-Филтър за Roborock S7 MaxV Ultra/S7 Pro Ultra/Q7 +/Q7 Max +/Q5 + Вакуумни Самоустанавливающаяся зарядно устройство,

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

【Съвместима модел】- Комплект прах колектори е съвместим с робота-прахосмукачка S7 Max V Ultra / S7 Pro Ultra/ Q7 + / Q7 Max + / Q5+Работете като оригинала. 【Отлична производителност】-Торбички за прах, прахосмукачка, за да имат същия дизайн и материал, че и оригинални, произведени от нетъкан материал без никакъв риск от изтичане.Така че прах къде да отида. 【Спестете време и енергия】-Прахосмукачки roborock освободи ръцете си и няма да се притеснявате за честа подмяна.Благодарение на мешку за прах с обем 2,5 л в него се съхранява боклука до 7 седмици.Освен това, лесно се инсталира и се оттегли без необходимите инструменти. 【Опаковка включва】 - 10 x сменяеми торбички за прах.Голяма опаковка ви спестява пари и отговаря на вашите дългосрочни нужди в замяна. 【Отлично обслужване】- Ако имате някакви въпроси за чували за робот-прахосмукачка, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви дадем задоволително решение. 【Съвместима модел】- Комплект прах колектори е съвместим с робота-прахосмукачка S7 Max V Ultra / S7 Pro Ultra/ Q7 + / Q7 Max + / Q5+.Работете като оригинала. 【Отлична производителност】-Торбички за прах, прахосмукачка, за да имат същия дизайн и материал, че и оригинални, произведени от нетъкан материал без никакъв риск от изтичане.Така че прах къде да отида. 【Спестете време и енергия】-Прахосмукачки roborock освободи ръцете си и няма да се притеснявате за честа подмяна.Благодарение на мешку за прах с обем 2,5 л в него се съхранява боклука до 7 седмици.Освен това, лесно се инсталира и се оттегли без необходимите инструменти. 【Опаковка включва】 - 10 x сменяеми торбички за прах.Голяма опаковка ви спестява пари и отговаря на вашите дългосрочни нужди в замяна. 【Отлично обслужване】- Ако имате някакви въпроси за чували за робот-прахосмукачка, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви дадем задоволително решение.

Подробности

Подобни продукти в категория

Чанта за боклук Blk 45 грама 100ct
  • Новинка
Оценки:

Чанта за боклук Blk 45 грама 100ct

Капацитет : 45 литраТип на продукта : в Торби за боклук.Тип обков : закручивающаяся замазка...

BGN 16.75
Ракел Rain-X 9438X Compact 8
  • Новинка
Оценки:

Ракел Rain-X 9438X Compact 8

Идеален за миене на прозорци и стъкла на вашия автомобил, камион, suv, ван, на колела или у домаИма мрежа "dou

BGN 13.33