• Новинка
BCOATH Щенячья Купа за Вода Кученце Котка Къмпинг Кучета Отглеждане на Кучета Купа За Поливане Леген За Вода, Джобно пътни Настилки Хранене Оранжевите Купички Складн?

BCOATH Щенячья Купа за Вода Кученце Котка Къмпинг Кучета Отглеждане на Кучета Купа За Поливане Леген За Вода, Джобно пътни

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

Станция за хранене на кучета-Произведени от висококачествен гъвкав хранителен материал, безопасен за добавяне в храна или водаКупички за храна за кучета-сгъваеми, универсални и подарък за вашето малко кученце.СГЪВАЕМА котешка КУПА - подходящи за домашни любимци, кучета и котки. дизайн, лека и удобна за разходки.Сгъваеми купички за кучета - страхотни чаши за пътуване с домашни любимци, можете да ги използвате като купа за кучешка храна, купа за вода за кучета, купа за котешки храни, и също както за външно, така и за вътрешна употреба.Купа за хранене на домашни любимци-Използвайте закопчалка-цип за съхранение след малки по размер, лесно се носи с себе си.Купа за кученца на открито-на Текстилен материал я прави лека и удобна за носене.Добре е да се сгъва и застегивается на ципа, компактен и достатъчно малка, за да се скрие в джоба си.Осъществяване на списък 1 х сгъваема купа за домашни любимци, Особености - Изработена от плат Оксфорд, това е сигурна купички за храна за кучета на пътуване. - Нескользящая и трайна основа създава надеждно сцепление на всяка повърхност, предотвратяване на преместване на мисок или преобръщане купички за хранене на домашни любимци. - материали, безопасни, vi, С кука за съхранение, можете да окачите на тяговый въжето оксфордскую купа за домашни любимци. -Резервоарът е достатъчно голяма, за да отговорят на нуждите на домашните любимци в питейната вода и преносими чаши за домашни любимци. -Материал : чаши за разходки на кучета от плат Оксфорд. - Подходящи за домашни любимци, кучета и котки. дизайн, лека и удобна за разходки сгъваема купа за вода за кучета. -Размер : Около 17,00 X17,00 X4,50 см / 6,68 X6,68 X1,77 инча Купа за хранене на открито.Информация за стоки, Купички за храна за кучета Travel Лека купа подходяща за използване на закрито, докато тя е идеална за използване на открито, защото тя е сгъваема, с кука за по-голяма мобилност и пестене на място. станция за хранене на кучета, осигуряващи здравословни и безопасни условия на хранене за вашите кучета и котки.

Подробности

Подобни продукти в категория