• Новинка
Възглавница за повдигане крака, 1 бр. Възглавница за краката и ръцете, за да спи в леглото, Възглавници за подкрепа на възглавници за вдигане на крак, Предотвращающа?

Възглавница за повдигане крака, 1 бр. Възглавница за краката и ръцете, за да спи в леглото, Възглавници за подкрепа на възглавници

Buyers rating:
BGN 25.44

Налично

[Конструкция с възможност за въртене на 360 °] Възглавница за краката държат на стъпало и глезен на място, осигуряват удобна поддръжка и помагат за подобряване на кръвообращениетоВъзглавници за подпомагане на краката също може да помогне за предотвратяване на обрив, рани от залежаване и язви. [Облекчава болката и помага да заспи] Възглавница за повдигане на поничка осигурява удобна поддръжка за облекчаване на болки в ступне, четки, пищяла и глезена.Това е полезно за намаляване на налягането като добра възглавници за почивка в леглото, особено при възстановяване след операция.Памучен яке противопролежневая ленти за ръце и крака ring pad nur. [Удобен материал] Лека възглавница от порести пяна с дышащим хлопковым калъф, запазва формата си след редовна употреба, възглавница за подпомагане на краката, подобрява циркулацията на кръвта, мека и приятна на допир. уплътнение синьо. [Лесен за почистване] Пяна с висока плътност вътре, който не е деформиран и не се сгъва при продължителна употреба.Калъф от органичен памук с цип, лесно отстранява и се поддава на машинно пране.Поддържайте чистота и добро настроение. [Чудесен подарък] Дайте възглавница асансьора като идеален подарък за хората, които ви интересуват.Предотвратява появата на язви и рани и намалява болката в краката, коленете, стъпалата, китките, глезените, като помага за намаляване на отоци, те трябва да са много доволни. [Конструкция с възможност за въртене на 360 °] Възглавница за краката държат на стъпало и глезен на място, осигуряват удобна поддръжка и помагат за подобряване на кръвообращението.Възглавници за подпомагане на краката също може да помогне за предотвратяване на обрив, рани от залежаване и язви. [Облекчава болката и помага да заспи] Възглавница за повдигане на поничка осигурява удобна поддръжка за облекчаване на болки в ступне, четки, пищяла и глезена.Това е полезно за намаляване на налягането като добра възглавници за почивка в леглото, особено при възстановяване след операция.Памучен яке противопролежневая ленти за ръце и крака ring pad nur. [Удобен материал] Лека възглавница от порести пяна с дышащим хлопковым калъф, запазва формата си след редовна употреба, възглавница за подпомагане на краката, подобрява циркулацията на кръвта, мека и приятна на допир.

Подробности

Подобни продукти в категория