• Новинка
Неделно Похвала Комплект от 2 Меки Декоративни възглавници от шенилна Патриотичен калъф за възглавници, Геометрични Звезди, 4 юли, на Площада калъф за възглавница, ?

Неделно Похвала Комплект от 2 Меки Декоративни възглавници от шенилна Патриотичен калъф за възглавници, Геометрични Звезди,

Buyers rating:
BGN 9.49

Налично

От шенилнаМатериал : Изработен е от висококачествен мек синеля, геометричен модел, елегантен външен вид, естествено, комфортно усещане при допир.Качествена плътна материя, издръжлив и моющаяся. Размер : 18x18 инча/45x45 виж Пратката съдържа 2 бр. покрива възглавница, поставяне в комплекта не е включена. Дизайн : страхотен модел под формата на звезди, отговаря на популярния в момента в син цвят, предлага визуално и тактилно наслада, лесен и модерен.Подходящ за домашен декор.Тайната и гладка светкавицата може да се отвори на около 40 см, което позволява лесно да поставите и извадите втулки за възглавници.Лесен за почистване.Подарък и декор : Добър подарък за приятели, родители, деца и любовници на всеки празник.Модерен и свеж дизайн, идеален за всеки стил на украса на къщата, върви добре с всеки цвят легла, диван, диван комплекти, кола или стол.Широко приложение за хол, спалня, вътрешен двор на открито и пътуването.Инструкции за пране : Машинно пране, отделно от други продукти, подредено кръг на ниско ниво.Меки квадратни калъфки добре се комбинират с всички видове декор за вашия дом.Можете да ги използвате в хола, фермерска къща, в офиса и на открито.Характеристики на продукта : Качество от шенилна.Дебели и меки, екологично чисти, благодарение на които ще се чувствате комфортно. Размер : 18x18 инча/45x45 виж Моля, позволете отклонение от 1-2 см, от-за ръчно рязане и шиене.Пратката включва : 2 бр. калъфки за възглавници без подушечных вложки.Подходящ за украса на вашата стая лесен и модерен начин.Подходящ е за хол, спални, канапе, дивани, легла, кола, седалка, пол, пейки, офис, кафене и т. е подходяща за използване в къмпинг на открито.

Подробности

Подобни продукти в категория