• Новинка
SUANPOT за Samsung Galaxy A42 5G Чанта-портфейл 【Заключване RFID】【9 Слотове за карти】 【Джоба】, Държач за кредитни карти, Флип-награда от изкуствена кожа, устойчив на удари калъ?

SUANPOT за Samsung Galaxy A42 5G Чанта-портфейл 【Заключване RFID】【9 Слотове за карти】 【Джоба】, Държач за кредитни карти,

Buyers rating:
BGN 10.49

Налично

[Е предназначена само за Samsung Galaxy A42 5 G]- Ако имате нужда от друг модел от кожа своята практика-на портфейла, кликнете на тази, която до името [Посетете магазин SUANPOT] [Голяма обемът] - Дизайн 9 слотове за карти, джоб за съхранение на вашите визитни картички, карти за самоличност, любопитни факти и т. [Функция за заключване RFID]- Този калъф е предназначен за защита на информацията за вашите карти от кражба с помощта на блокирующего материал на технологията за радиочестотна идентификация-екраниране, в който е изградена повечето от кредитни карти, дебитни карти, лични карти-в RFID-чип RFID-четец може лесно да прочете информацията за картите в рамките на 10 фута (около 3 м), без да докосвате до него. [Десет цвята за избор и реална стрелба] - Всички снимки на седалките Samsung Galaxy A42 5 G за портфейл са направени в натура, моля, бъдете сигурни, че информацията за покупка!. [Избраната от изкуствена кожа] Тази чанта-портфейл за Samsung Galaxy A42 5 G е изработен от отборной изкуствена кожа, за осигуряване на качество, устойчивост на удар, сила и издръжливост. [Е предназначена само за Samsung Galaxy A42 5 G]- Ако имате нужда от друг модел от кожа своята практика-на портфейла, кликнете на тази, която до името [Посетете магазин SUANPOT].

Подробности

Подобни продукти в категория

АБРАКАДАБРА, ATARI 5200
  • Новинка
Оценки:

АБРАКАДАБРА, ATARI 5200

АБРАКАДАБРА, ATARI 5200 Вас ви очаква найстрашното изпитание под ключ магьосник.Достатъчно ли ти подвижен, з

BGN 14.07