• Новинка
Luxshiny 1 бр. Бутилка за студена вода Стъклени Мерителни Чашки за течности Стъклени Бутилки за пиене с Капаци, Прозрачни Стъклени бутилки с капачки от Стъклени Гарафи ?

Luxshiny 1 бр. Бутилка за студена вода Стъклени Мерителни Чашки за течности Стъклени Бутилки за пиене с Капаци, Прозрачни

Buyers rating:
BGN 7.19

Налично

Прозрачни гарафа с широко гърло : Голям капацитет за дома, подходящ за магазин чай с мляко, кафеКана за еспресо : Кана за вода с голям капацитет, безопасен и запечатан, за съхранение на вода, сокове или други напитки.Стъклени чайници : КАНА ЗА ТОПЛА и СТУДЕНА ВОДА - и безопасен материал, можете да го използвате с доверие.Кана за студена вода : Пластмасова кана за Този предмет е изработен от висококачествен материал, взривозащитен, vi, Кана за вино : Преносим дръжка, удобна за носене стомна за вода със себе си.Осъществяване на списък 1 х бутилка за вода Характеристики -Размер : 26,5x25x16,2 см / 10,41x9,82x6 Стомна с мащаба. -Цвят : Гарафи от розово стъкло -Материал : Пластмаса гарафа за напитки - Стомна за вода със скалата за вечеря или пикник, партита на басейна с приятели и семейството си. - Този предмет е снабден с голям отвор, лесно се пълни и се почистват от стомна за газирана вода. - Благодарение на дизайн капак, кана за студен чай с лед лесно се излива и не е лесно да се разбива, за да стомна за студени напитки в хладилника. - Този предмет е изработен от висококачествен материал, антивзрывоопасен и е подходящ за варене на чай. - С конструкция писалка, така че можете удобно да я нося навсякъде с пластмасова бутилка от една кана за вода.Описание на продукта Голяма кана за вода с капак и чучур, Подходящи за битови и хотелски употреба.Кана за вода с капак за Този кана за вода е изработен от висококачествен материал, изключително лек и издръжлив на употреба. кана за хладилника Добра стомна за студени напитки, като например вода, мляко, сок, чай, кафе и т. Пластмасова кана за студена вода - незаменим елемент в ежедневието си.

Подробности

Подобни продукти в категория