• Новинка
AOAtoee 50 БР. Прекрасна Реколта Стикери - Vinyl Детски Етикети за Бутилки с вода Лаптоп, Скейтборд, Телефон - Водоустойчив Ретро Стикер за Момичета, Момчета, Възрастни, Юно?

AOAtoee 50 БР. Прекрасна Реколта Стикери - Vinyl Детски Етикети за Бутилки с вода Лаптоп, Скейтборд, Телефон - Водоустойчив

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

Набор от стикери Vsco : на около 2-3 инча всеки, 50 бр, случайни етикети на снимките в рекламата не се вижда, дубликати няма.Вие със сигурност ще получите това, което искате!.Страхотен подарък : това е добра стикери за децата и любителите на пътуване.Творчески игри за партита и фантазия награди, подаръци за рожден ден, пълнители за ръчни чанти goodie, модни допълнителни подаръци.Творческа парти-игра и карнавал.Страхотна украса : Можете да използвате любимите си сцени и герои от аниме за персонализация на бутилки с вода, охлаждане, шлем, броня, кола, велосипед, мотоциклет, своята практика за телефон, багаж, лаптоп, компютър.Висококачествени материали : Всички стикери за лаптоп, направени от висококачествен винил с защита от слънцето и водоустойчив, може да се предотврати пръскане на ежедневието и да осигури по-водоустойчиви характеристики.И лесно е залепен и отклеивается. 100% удовлетвореност : гаранция за качество и 5-звездно обслужване на клиенти.Ако не сте на 100% напълно доволни от нашите смесени аниме-стикери, просто ни кажете, и ще се предлагат пълно възстановяване на сумата или замяна., Прекрасна реколта стикери, Винил Естетически етикети за бутилки с вода, Лаптоп, Скейтборд, Телефон, Водоустойчив ретро Етикети за момичета, Момчета, възрастни, юноши.

Подробности

Подобни продукти в категория