• Новинка
artika Glow Box 22W Led Модерен стенен лампа за помещение / на улицата, Черно - идеален за работа на открито веранда, Гараж, дневен тракт, коридор, спалня - 380 Лумена, 3000 Кельвино?

artika Glow Box 22W Led Модерен стенен лампа за помещение / на улицата, Черно - идеален за работа на открито веранда, Гараж,

Buyers rating:
BGN 0.33

Налично

Този 5,5-инчов вертикален стенен лампа с черна тапицерия - 22 светодиода W, мощност от 300 лумена Размер : Ширина - 13,97 см / 5.5 инча; дължина-5,39 см /2,125 инча; височина-30,16 см / 11,875 инча. Това е led външно осветление с вградени led е 3-полосную ефективна подсветка и създава прекрасна атмосфера на задния двор, където можете да се отпуснете и да се насладите на вечерта.Този устойчив на корозия и водоустойчива лампа от висококачествен пузырькового стъкло разполага с черна тапицерия с безсмъртен светлина с продължителност 25 000 часа. Материал на рамката - Алуминий.Лещи Материал - Стъкло.Това е външно стенни аплици подходящи за мокри помещения, включващи градина, коридор, тераса, балкон, веранда, пътека, и осветява отгоре, така и отдолу. 3-Светлинно печат непромокаема външна осветителна апаратура, добре сконструированный, здрав лампа за верандата, лесен за инсталиране, лекота на използване.Този кулон има 30 дни за отстраняване на дефект от производителя.Този 5,5-инчов вертикален стенен лампа с черна тапицерия - 22 светодиода W, мощност от 300 лумена. Размер : Ширина - 13,97 см / 5.5 инча; дължина-5,39 см /2,125 инча; височина-30,16 см / 11,875 инча. Това е led външно осветление с вградени led е 3-полосную ефективна подсветка и създава прекрасна атмосфера на задния двор, където можете да се отпуснете и да се насладите на вечерта.Този устойчив на корозия и водоустойчива лампа от висококачествен пузырькового стъкло разполага с черна тапицерия с безсмъртен светлина с продължителност 25 000 часа. Материал на рамката - Алуминий.Лещи Материал - Стъкло.Това е външно стенни аплици подходящи за мокри помещения, включващи градина, коридор, тераса, балкон, веранда, пътека, и осветява отгоре, така и отдолу. 3-Светлинно печат непромокаема външна осветителна апаратура, добре сконструированный, здрав лампа за верандата, лесен за инсталиране, лекота на използване.Този кулон има 30 дни за отстраняване на дефект от производителя.Лесно добавете нотка на съвременния дизайн с помощта на led осветителното тяло Essence Bubble Glow Box, направен от висококачествен пузырькового стъкло с черно покритие.Това е идеалното улично халба бира за да подчертаят красотата на екстериора на вашия дом.Скоростна Essence Glow Box лесно се съчетава с различни стилове на екстериора и интериора на дома.Благодарение на 11,81 широчина-4,13 ширина и 7,28 в дължината на този монтиран на стената лампа, за да се създаде луксозен вид, а от своя модерен дизайн ще направи идеален за декорация на входа на дома си, близо до с гаражни врати, задния двор или дори вътре в помещения, за коридори, спални, фоайе, кухня, хол или всяко друго помещение в дома си.

Подробности

Подобни продукти в категория

Половник ОХО (オイソー) 1058001J, sliver
  • Новинка
Оценки:

Половник ОХО (オイソー) 1058001J, sliver

Удобна маркировка за отмеривания подправкиМек, удобен захват.Изработен от висококачествена неръждаем�

BGN 3.00
ПРОМИШЛЕНОТО MRO 6ES5263-8MA11 UNMP-OEM
  • Новинка
Оценки:

ПРОМИШЛЕНОТО MRO 6ES5263-8MA11 UNMP-OEM

NSFS – Нови излишък, запечатани в завода (OEM)NSMP – Нов допълнителен пакет на производителя (OEM).NSNP – Нов изли

BGN 0.33