• Новинка
psler 4 Pack Jack Pad Домкратные Шайби - Черен Каучук Външен Крик Адаптер за повдигане на автомобилни гуми Точка Домкрата за кола Tesla 3 Y X S Подвижен Крик за Миене на Акумулато?

psler 4 Pack Jack Pad Домкратные Шайби - Черен Каучук Външен Крик Адаптер за повдигане на автомобилни гуми Точка Домкрата за

Buyers rating:
BGN 7.80

Налично

【Защитен】 Тампон домкрата, за да се омекоти налягане, което може да предпази батерията на колата и на шасито от повреди 【Нескользящие】 Тези домкратные шайби са проектирани по такъв начин, че да не се плъзга, така че те случайно няма да падне и няма да навредят на автомобил по време на употреба. 【Специален】 щепсела и да играе, подходящ за Tesla 3 y x s. 【Сигурен】 Използван висококачествен каучук, който е безвреден за околната среда и няма мирис. 【Опаковка】 лесно да се съхранява и транспортира.Висококачествени крикове - добър защитник за вашия любим автомобил Технически характеристики : Материал : гума Цвят : черен Размер : 100% съответствие Брой : 4 бр. Опаковка : Съдържанието на кутията : 4 бр.

Подробности

Подобни продукти в категория