• Новинка
Kakalote 10, Автомобили топла вода чанта за бебешки бутилки, Преносима Пътна бутилка за мляко, Бутилка за хранене с постоянна температура, USB-топла вода чанта за бебешки ?

Kakalote 10, Автомобили топла вода чанта за бебешки бутилки, Преносима Пътна бутилка за мляко, Бутилка за хранене с постоянна

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

【Регулируема конструкция】 Преносима гореща вода чанта за повиване, за да пътуват - регулируем размер за повечето бебешки бутилки с диаметър 60 и 70 мм, тази детска бутилка може да се регулира по най-различни бебешки бутилки 【За активна почивка】 Разходка с детето у дома или в почивните дни.Когато детето ви проголодается, USB-нагревател мляко може да се затопли мляко.Тази USB-електрическа възглавничка за бебешки бутилки може да се прилага на различни материали, като например. 【Удобна переноска】 Този USB-топла вода чанта за повиване е предназначен за затопляне и поддържане на бутилки в топлина.Дължина 12,5 см може да се разтегне, за да побере повечето бебешки шишета за хранене.Е преносим и удобен за носене.Това е несъмнено. 【Детето да пие мляко, докато тя загрява】40 ° C /104℉ циркулационна отопление при постоянна температура, ефективно поддържане на хранителния мляко, то също може да запази топлината за дълго време. 【Преносим с Дълъг кабел】Нагревател за шишета за хранене е удобно за носене и може да се зарежда по всяко място с помощта на 31,5-инчов USB-кабел.Зареждайте в колата, с помощта на компютър или купете кабел за зареждане блок да се зарежда буквално навсякъде.(Захранване в комплекта не са включени).

Подробности

Подобни продукти в категория