• Новинка
Бомбочки за баня за момчета с играчки. 24 Набиране на нежни съставки, подходящи за деца, Цветни подаръчен комплект-бомбочка за баня с бонус играчки (не в бомбочках). Ч?

Бомбочки за баня за момчета с играчки. 24 Набиране на нежни съставки, подходящи за деца, Цветни подаръчен комплект-бомбочка

Buyers rating:
BGN 17.47

Налично

ЗА КЪПАНЕ ТРЯБВА ДА Е ВЕСЕЛО! ? Нашите бомбочки за баня за момчета - най-добрият начин да направите времето за къпане забавно и вълнуващо за момчета (проучванията показват, че 10-годишни деца все още ги обичам)!Нашите детски бомбочки за вани предлагат релаксиращ, засилването на многослоен експлозия от цвят и мирисВЪЛНУВАЩИ ИГРАЧКИ и НАГРАДИ! ? Отпуснете се в банята, а след това се наслаждавайте на забавни играчки, които изпълват кутия!Не е нужно да се бомба растворилась - насладете се на играчки, когато пожелаете!Раскрасьте вода и разкрийте тайната на вътре!Дайте на децата си е истинска изненада с всяка бомбочкой-изненада за баня!Това прави по време на къпане е особено приятно!.СЪСТАВКИ ЗА ГРИЖА ЗА КОЖАТА! ? Възползвайте се от продукт, който не съдържа парабени и сулфати и е обогатен с натурални съставки, ухаживающими за кожата!Нашите шипучки за вана ще направят кожата ви хидратирана.Нашата уникална комбинация от етерични масла, масло от шеа, соли и други природни компоненти гарантира, че те са безопасни за ДЕЦА.ЕКСПЛОЗИЯ от ЦВЕТОВЕ И АРОМАТИ : Детски бомбочки за баня идеален размер за мъже така и за жени - в тях се съдържа толкова много съставки и аромати, за да попълните вашата баня копринена оцветители, с отличен аромат, безопасни за кожата и уникални небесни аромати. 100% НАСЛАДА на ЛЮБИТЕЛИТЕ на БАНИ - Ние сме сигурни, че ще се насладите на тези бомбочки за баня, но в случай на някакви проблеми, свържете се с нас и ние ще направим всичко възможно, за да оправя всичко!Отдайте се на онзи, когото обичаш най-много, най-добрите на земята, вани и деликатеси за тялото!.Тези детски бомбочки за бани, са произведени от естествени етерични масла и соли.Те са безопасни за деца.Ароматите действат расслабляюще и позволяват купальщикам се чувстват комфортно и спокойни преди лягане.Тези детски бомбочки с мехурчета може да стане най-добрият подарък за рожден ден, Коледа, Великден, Ден за защита на децата и други дейности.

Подробности

Подобни продукти в категория

Гъба за грижа Lincoln от микрофибър
  • Новинка
Оценки:

Гъба за грижа Lincoln от микрофибър

Избършете го подсушете сОкото страна е идеален за отстраняване на петна.Страна от микрофибър отлично п�

BGN 2.67