• Новинка
Padieoe 200 бр./кор. Еднократни Покривала за татуировка-на пишеща машина Удобни Дамски Калъфи За татуировка-Пистолет, Тайна На Татуировка-Химикалки, Ръкави за Татуировк?

Padieoe 200 бр./кор. Еднократни Покривала за татуировка-на пишеща машина Удобни Дамски Калъфи За татуировка-Пистолет, Тайна

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

【Отлични калъфи за татуировочных дръжки】 Все още се притеснявате за това, че вашето обзавеждане боядиса при нанасяне на татуировка?Ние сме подготвили за вас еднократна калъф за татуировка-на пишеща машина, за да ви освободи от тези проблеми3 инча x 1,95 инча, 200 бр. (моля, обърнете внимание на размера, той не може да затворите целия стягащи въжета. 【Как да използвате】 Всяка торбичка за татуировка-на пишеща машина с патрон предварително изрязана, за да се избегне разликата.Делото татуировочного пистолет е предварително перфорирани дупка, просто поставете татуировочную дръжката във втулка върха, и игольчатая част ще излезе от предварително пробитого дупки, за да се защити татуировочную дръжка или дръжка. 【Двойна защита】Капачката на писалката, за татуировки защитава дръжка за татуировки и коляно, ги запазва чисти и гигиеничными.В същото време калъф за татуировка-на пишеща машина може да ви предпази от алергии и възпаления или други нежелани ефекти, причинени от мастило за татуировки. 【Материал премиум-клас】 Обвивка за татуировочного на пистолета е изработена от висококачествен полиетилен, което ви гарантира, сигурен, лесен и не оставляющий следи защитна бариера, като запазва вашето устройство е чисто и стерилно, което ви позволява уверено да се работи удобно начин. 【Идеален за】 калъф за татуировка-на пишеща машина PADIEOE разработен прецизно, за да отговарят на нуждите на много татуировщиков.Ръкав за татуировочного пистолет обичат художници-татуировщики, любителите на татуировки, начинаещи татуировщики, козметика и т. Ние се стремим да осигурим 100% гаранция за удовлетвореност на клиентите.Ако имате някакви въпроси относно своята практика за татуировочной химикалки, моля, свържете се с нас, за да реши вашите проблеми.

Подробности

Подобни продукти в категория