• Новинка
Цвете Шнола за коса за Малки Момичета, Лек Цветен Лък за Коса с Бутиковыми Аксесоари от кожа на Алигатор на Лигавицата за Подаръци за деца-юноши (бял)

Цвете Шнола за коса за Малки Момичета, Лек Цветен Лък за Коса с Бутиковыми Аксесоари от кожа на Алигатор на Лигавицата за

Buyers rating:
BGN 25.24

Налично

?? Постоянно совершенствующийся метод дизайн?? Нашата връзка първоначално съдържа само три 3-инчов фиби за коса styles flower, ние продължаваме да добавяте нови щипки за коса styles, въз основа на коментарите на онлайн купувачите и проучване на пазара в офлайн режим, и отстраняваме тези, които купувачите не харесват, за различни семейства на избор ??Строги изисквания към качеството на?? Всеки цветен шнола за коса е изработена от 100% ръчно, напълно обшита плат скоби, а след това залепен горещо начин за предпазване от падане и наранявания.Щипки за коса с пълна подплата предпазват спутывание коса на момичетата с помощта на щипки за коса от кожа на алигатор; ние категорично отказваме да работим с доставчици на суровини, които нямат сертификат за безопасност!. ?? Красива опаковка?? Всеки един от нашите магазини за цветя заколок за коса, опаковани в подарък една кутия с розов принтом и може да бъде съобщена директно на други лица като подарък при получаване.Самозалепваща се лента ще бъде прикрепен към ръба на луксозни кутии за всеки продукт, за да се предотврати загубата на бантиков за коса за момичета по време на доставка. ?? Изискани подаръци за всички поводи??Три цветни щипки за коса на всеки продукт може да се носи последователно всеки ден, това е най-добрият избор за малките момиченца, малки деца, бебето, подпори за фотосесии, партита, сватби; тя може да се използва за комплекти за родители и деца, на семейни тържества и подаръци за рождения ден на детето и т. ??Гаранция марка??Марка Oaoleer за десет години производството на аксесоари за коса научихме най-важното изречение : купувачите винаги може да харесва само продукти с гарантирано качество и сигурност.Ако имате проблеми по време на покупка, моля, свържете се с нас възможно най-скоро, ние ви гарантираме, че ще отговорим навреме и ще направим всичко възможно, за да ви помогне да реши проблема.Ние заменя клипове от крокодилска кожа от чисто желязо, които сме използвали за първи път, защото прегледи на нашите доставчици, включително и мнения на нашите клиенти по продажби, на предишните скоби от крокодилска кожа често са били почиства косата, излагане на кожата на главата и косата на момичетата е сравнително голям.

Подробности

Подобни продукти в категория