• Новинка
Mybow Калъф за пъпната Връв на Новороденото Бебе, Превръзка на Пъпа, Обвивка на Корема, Превръзка за Детската Коремна Кухина, Колан От Пъпна Херния, Обвивка от Колики, ?

Mybow Калъф за пъпната Връв на Новороденото Бебе, Превръзка на Пъпа, Обвивка на Корема, Превръзка за Детската Коремна Кухина,

Buyers rating:
BGN 9.92

Налично

?【Защита на корема на детето】 поради незрелого развитие на храносмилателната система, особено липсата на мастен слой, заобикалящ коремната стена и червата, така че е много важно добре да защитава пъпа на бебето ?【Апликация за детската, корема】 просто трябва Да използват тази лента за ръка за корема, за да покрие корема на детето си, стопли го, за да намалите риска от настинки. ?【Превръзка от неопрен за детска корема】 е Изработена от приятен за кожата памук, без сърбеж и триене, не поцарапает деликатната кожа на вашето бебе. ?【Делото за пъпа】Конструкция ремъците, с куки и вериги, които лесно се носят, да се оттеглят и да се регулира.Дупчица отстрани е изработена от мека тъкан, за да е по-добре защитават кожата на бебето. ?【Топло съвет】 Размер на 18,5 на 4 инча, за бебета с талия 14,5〜17 инча.Всяка опаковка съдържа четири различни модела от пуповин, и моделите на тези са случайни.

Подробности

Подобни продукти в категория

WZLVO 5ШТ Динозавър 16
  • Новинка
Оценки:

WZLVO 5ШТ Динозавър 16

БЕЗОПАСЕН И ЛЕСЕН : Раница за малки деца за момчетата е направен от здрав висококачествен полиестер мат�

BGN 14.39