• Новинка
Honbay 30 бр. Междузвездни Железни Ивици, Sew-на ивици, Златна Звезда, Пришивной Иконата, Апликация, Нашивка за Дрехи, Обувки, Ремонт Раници и украса (2 Размера)

Honbay 30 бр. Междузвездни Железни Ивици, Sew-на ивици, Златна Звезда, Пришивной Иконата, Апликация, Нашивка за Дрехи, Обувки,

Buyers rating:
BGN 0.33

Налично

Пакетът включва : 20 PCS малки междузвездни апликации + 10ШТ големи междузвездни апликацииМатериал : полиестер. Капацитет : 43 мм/1,69 инча; 72 mm/2,83 инча.Подходящ за гладене или пришивания на якета, дънки, чанти, майок, поли, обувки, шапки чалми, ремонт на дрехи, раници, бижута, аксесоари за дрехи и много други.Това е весел и лесен начин за персонализиране на своите дрехи.В допълнение да се използва като украшение, той също може да са скрие дупки и мръсотия от дрехите си, или панталоните, което им нов облик. (За да я направи по-стегната и издръжливи в сравнение, ние ви препоръчваме просто да мига след гладене. Пратката включва : 20 бр. малки апликации във формата на звездички + 10 бр. апликации във формата на големи звезди.Материал : полиестер. Капацитет : 43 мм/1,69 инча; 72 mm/2,83 инча.Подходящ за гладене или пришивания на якета, дънки, чанти, майок, поли, обувки, шапки чалми, ремонт на дрехи, раници, бижута, аксесоари за дрехи и много други.Това е весел и лесен начин за персонализиране на своите дрехи.В допълнение да се използва като украшение, той също може да са скрие дупки и мръсотия от дрехите си, или панталоните, което им нов облик. (За да стане по-силен и траен, ние ви препоръчваме просто да мига след гладене. Материал : полиестер Цвят : златен е Изработена от висококачествен плат с бродерия цялостна и груба текстура, която лесно се скъса или выцвести; бродирани кръпки, с топлоизолация на гърба за удобство гладене или шиене.Начин на употреба : Гали : 1. Поставете тъканни етикети в точното място за гладене, както и на тъканни етикети, поставете парче памучен плат (може да използвате и хартия формат А4 без памучна печат). Загрейте електрическа ютия до температура от памук и лен, на около 150 градуса. Леко прогладьте желязо в продължение на 20-30 секунди и се оставя да се охлади за 4-5 минути. Обърнете дрехи и повторете стъпки 1 и 3. Ако сте загрижени за това, че тя може да отвалиться по време на пране, се препоръчва да се шият по ръба на кръг от конеца.

Подробности

Подобни продукти в категория