• Новинка
Хавлии за баня и Кърпи за ръце Vantaso, Комплект от 2 Лилаво Диви Цветя, Меки Абсорбиращи Гъба, Кухненски Кърпи за Ръце за Баня, Хотел, Фитнес Зала, Спа

Хавлии за баня и Кърпи за ръце Vantaso, Комплект от 2 Лилаво Диви Цветя, Меки Абсорбиращи Гъба, Кухненски Кърпи за Ръце

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

【Комплект кърпи от 2 теми】 : 30 "Lx15" W В максимизиранМеки и пухкави кърпи за миене на съдове позволяват да се насладите на безпроблемно почистване, без никакъв дискомфорт за вашата кожа, подходящи за ежедневна употреба като кърпи за лице, кърпи за ръце, превръзки за пот, кухненски кърпи, кърпи за съдове, спортни кърпи, спа центрове-хавлии, хавлиени кърпи и т. 【Високо качество】 : Кърпи за баня Vantaso, изработени от 80% полиестер + 20% памук влакна.Мек и приятен за кожата.Произведени с помощта на нетоксични водоразтворими бои, безопасно за вас и вашето семейство. 【БЪРЗО ВПИТЫВАЮЩИЕСЯ и СУХИ】Хавлиени кърпи за ръце голям размер, притежават изключително попиваща способност и бързо да изсъхне.Плат гладко се плъзга по тялото си, извеждайки на влагата.Машинно пране Без износване, излизане или загуба кърпичка във вода-ниска температура и сверхбыстрое изсушаване. 【Многоцелеви】 : Този вид меки кърпи за ръце отлично подходящ за всякакви поводи, като например баня, басейн, къща, кухня, баня, хотел, фитнес зала, басейн и спа.Освен това, благодарение на специален дизайн на тези чаршафи може да се превърне в уникална декорация на вашата баня, кухня, хотели и т. 【Страхотни подаръци】 : Меки и пухкави гъба Purple Wild Flowers от лилаво материал лека, дишаща, впитывающая пот и освежаваща.Не избледняват, не бархатистая, мека, приятна за кожата и удобно переноске.Това е персонализиран подарък за вашия партньор в живота, за сватба, годишнина, Коледа, Свети Валентин или дори студентски подарък. 【Комплект кърпи от 2 теми】 : 30 "Lx15" W В максимизиран.Меки и пухкави кърпи за миене на съдове позволяват да се насладите на безпроблемно почистване, без никакъв дискомфорт за вашата кожа, подходящи за ежедневна употреба като кърпи за лице, кърпи за ръце, превръзки за пот, кухненски кърпи, кърпи за съдове, спортни кърпи, спа центрове-хавлии, хавлиени кърпи и т. 【Високо качество】 : Кърпи за баня Vantaso, изработени от 80% полиестер + 20% памук влакна.Мек и приятен за кожата.Произведени с помощта на нетоксични водоразтворими бои, безопасно за вас и вашето семейство. 【БЪРЗО ВПИТЫВАЮЩИЕСЯ и СУХИ】Хавлиени кърпи за ръце голям размер, притежават изключително попиваща способност и бързо да изсъхне.Плат гладко се плъзга по тялото си, извеждайки на влагата.Машинно пране Без износване, излизане или загуба кърпичка във вода-ниска температура и сверхбыстрое изсушаване. 【Многоцелеви】 : Този вид меки кърпи за ръце отлично подходящ за всякакви поводи, като например баня, басейн, къща, кухня, баня, хотел, фитнес зала, басейн и спа.Освен това, благодарение на специален дизайн на тези чаршафи може да се превърне в уникална декорация на вашата баня, кухня, хотели и т.

Подробности

Material:
80% polyester + 20% cotton fiber
Design:
One-side printing Hand Towels
Size(about):
30h x 15w diameter N.W.
Package:
2 Pcs/Package
Features:
Fluffy softness and quick absorbency
Strong finished edges to prevent unraveling :
Soft enough to be non-irritating but firm enough for proper exfoliation :
Machine washable with minimal lint or shedding Dries quickly :
Enjoy hassle-free cleaning without any risk of damage to your skin, good as face towel, hand towel, sweatband, baby towel,kitchen cloth and more:
Worn:
For best results, wash separately at first use to minimized floating lint. And Don't use it in hot water.
Service:
If you're not thrilled with this Marble Bath Hand Towels for any reason, Just feel free to tell us and we will do our best to give you the most satisfactory solution with 24 hours.

Подобни продукти в категория