• Новинка
ZyHMW Плот Опаковка миещ помпа Caddy Автоматично дозиране система сапун Безконтактен Потребителска Опаковка за Баня, Кухненски, Настолен (340 мл) е Иновативен нов Диспен?

ZyHMW Плот Опаковка миещ помпа Caddy Автоматично дозиране система сапун Безконтактен Потребителска Опаковка за Баня, Кухненски,

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

Увеличете зоната на наблюдение под дюзата за автоматично източване на течности, за да се избегне контакт и да го направи по-гигиеничнымСтилен опаковка от сапун за баня чудесно за сапун, лосион, средства за измиване на тялото и т. с Малък размер, няма място, капацитет 340 мл, може да осигури 200-кратно разход на течност, подходяща за банята, кухнята и т. Распределяйте съраунд пенящееся сапун и дезинфектанти всяка марка, което позволява ви да изберете сапун, съответстващо на вашите нужди и бюджет.в долната част се използва сменяеми флакон за сапун, лесно впрыскивается сапун е по-удобно да се добавят различни необходимите видове сапуни.Увеличете зоната на наблюдение под дюзата за автоматично източване на течности, за да се избегне контакт и да го направи по-гигиеничным.Стилен опаковка от сапун за баня чудесно за сапун, лосион, средства за измиване на тялото и т. с Малък размер, няма място, капацитет 340 мл, може да осигури 200-кратно разход на течност, подходяща за банята, кухнята и т. Распределяйте съраунд пенящееся сапун и дезинфектанти всяка марка, което позволява ви да изберете сапун, съответстващо на вашите нужди и бюджет.в долната част се използва сменяеми флакон за сапун, лесно впрыскивается сапун е по-удобно да се добавят различни необходимите видове сапуни.Идеален за сапун за ръце, Течни сапуни, дезинфектанти и т. Можете да го използвате като опаковка сапун за кухня или попълнете лосион като стилен и практично опаковка от сапун за баня Име : Автоматично дозиране система сапун със сензор Материал : Пластикразмер : 240*110*84 мм Капацитет : 340 млцвет : бял, черен Начин на инсталация : Определяне : сапун за ръце, душ гел, шампоан, балсам prompt1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите. 2, в комплекта не се включват стоки, различни от опаковка за сапун, както е показано на снимката на продукта. 3 моля, обърнете внимание, че поради разнообразието на монитори не могат да бъдат малки хроматичната аберация, моля, приемете 4, се дължи на ръчно измерване, моля, имайте предвид разликата в 3-5 мм, благодаря ви на 5.

Подробности

Подобни продукти в категория

Кърпа за ръце Avanti Lines The Garden, Бяло
  • Новинка
Оценки:

Кърпа за ръце Avanti Lines The Garden, Бяло

100% ПамукНайвисоко качество.Включени в комплекта компоненти : 1 Кърпа за ръце.Кърпа за ръце Avanti In the Garden е �

BGN 13.89