• Новинка
Универсална Луминесцентна вентилът на Автомобилни гуми, Капаци Състав клапан Гуми, Автомобили на Капачката на Вентила на Гумата с Подсветка за Лек автомобил, ками?

Универсална Луминесцентна вентилът на Автомобилни гуми, Капаци Състав клапан Гуми, Автомобили на Капачката на Вентила на

Buyers rating:
BGN 5.66

Налично

? Двойна защита : една част капачката на вентила на гумата е защитена с пластмасова вложка с подсветка и прозрачен корпус за предотвратяване на корозия състав на автомобилаДобра вентилът за удължаване живота на гумата. ? Светлинен дизайн : вътрешен слой на капачката на вентила е изработена от светещи материали, които могат да накарат автомобили, оборудвани с украса на капачки състав клапан гуми, да светят през нощта.Когато си на колелото ще започне да се движи, тя автоматично ще пламне и ще създаде дупка, като придава на вашия автомобил / мотоциклу / мотора красив външен вид. ? Изящна изработка : Зелената луминесцентна капак на клапан на автомобилната гума е направена от висококачествен материал Abs, който е водоустойчив и издръжлив.Може да се използва на открито, дори и в дъждовни дни.В нашите автобусни клапанах се използват гумени уплътнения за създаване на по-плътно и ефективно уплътняване, така че те работят добре при пътуване на дълги разстояния. ? Широко използван : Той може да се използва за подчертаване капаци на клапани, гуми общия размер и е приложим за най-автомобили, автобуси, джипове, камиони, мотоциклети и велосипеди, за да се поддържа подходящо ниво на изпомпване на автомобилни гуми. ? Лесна инсталация : просто прикрутите го штоку вентила на гумата.Когато искате да проверите налягането на въздуха, лесно се инсталира или да се оттегли. ? Преди употреба : Когато инсталирате за първи път, моля, осветите клапан гуми светлина в продължение на 10-15 секунди.Ефектът ще бъде по-добре през нощта. ? Двойна защита : една част капачката на вентила на гумата е защитена с пластмасова вложка с подсветка и прозрачен корпус за предотвратяване на корозия състав на автомобила.Добра вентилът за удължаване живота на гумата. ? Светлинен дизайн : вътрешен слой на капачката на вентила е изработена от светещи материали, които могат да накарат автомобили, оборудвани с украса на капачки състав клапан гуми, да светят през нощта.

Подробности

Подобни продукти в категория

Пружини H&R 50757260
  • Новинка
Оценки:

Пружини H&R 50757260

Всички продукти от H & R са 100% произведени в Германия и надвишава стандартите за осигуряване на качество I

BGN 3.33