• Новинка
BREWIX Преносим Надуваем помпа Автомобилен въздушен Компресор Интелигентен Цифров Датчик за налягане в гумите Автоматично помпа за Гуми за Кола, Велосипед, Мотоцикл?

BREWIX Преносим Надуваем помпа Автомобилен въздушен Компресор Интелигентен Цифров Датчик за налягане в гумите Автоматично

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

1 Интелигентен и точен мониторинг, бързо постигане на нормалното налягане в гумите, лекота на използване. Висококачествени надуваеми тръба, връзка от висококачествен метал, дълъг експлоатационен живот, на ръба за да се предотврати прегряване, по-безопасно. Лесен за използване и переноске, подходящ за всички видове превозни средства, не е повлиян от лошото време, на извънредна ситуация по всяко време, удобно и спестява време. Безшумен и здрав проводник, обвивка на двигателя е снабден с высокоточным манометром на налягането в гумите, удобен за вас, за да знаете на налягането в гумите по всяко време. Силна мощност, бърза инфлация.Двигател с директно задвижване осигурява по-ниска скорост с, висока ефективност, компактна конструкция, бесшумность, стабилност, лекота на управление.Литиева батерия BREWIXSource Inflator Помпа капацитет 6000mah / Автоматично разпознаване на налягането в гумите / Автоматично зареждане и спиране / Поддръжка на мулти зареждане Допълнителни бележки : поради ограничения брой на цилиндрите се препоръчва да се направи пауза за 5 минути след употреба в продължение на 10 минути.В противен случай на повишаване на температурата на метален корпус ще доведе до повреда на двигателя.Автоматично показване на състоянието на налягането на гумите, Интелигентен сензорен чип, вграден въздушен тръбен накрайник, така че налягането в гумите автоматично се определя и се показва след свързване на интелектуално цифров дисплей Стандартна предварителна настройка Двухрежимная настройка на налягането на гумите, Натискане на един клавиш автоматично ще спре помпи, когато налягането в гумите достигне стойността на здравословен налягане.M button Short натиснете, за да включите устройството и да превключите на режим.Продължително натискане в продължение на 3 секунди, докато устройството започне да мига, след това кратко натискане за да превключвате между настроени станции на устройството по време на мигане. Бутони "+, -" Настройват предварително стойността на налягането на въздуха и промяна показване на стандартните настройки.

Подробности

Подобни продукти в категория