• Новинка
Тинт за устни AKARY Peel Off Lip Stain, Матово Червило, Водостойкое петно за устни, Водоустойчиви, Устойчиви на Течни Червила, Откъсване Гланц за устни във форма на чаша с Неза?

Тинт за устни AKARY Peel Off Lip Stain, Матово Червило, Водостойкое петно за устни, Водоустойчиви, Устойчиви на Течни Червила,

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

?【ОТШЕЛУШИВАЮЩЕЕ НАНАСЯНЕ на】 Това отшелушивающее средство за устни изпълнено в забавен стил беляТечна червило придава на устните сверхяркий цвят и пигменти за срок до 10 часа.Просто почистете и разширете вашия перфектен поп-цвят! ?【УСТОЙЧИВИ и ярки цветове】 Водоустойчив течна червило е изработена от козметични пигменти, извлечени от растения, нежна и высокопигментированная, тя естествено петна устните в продължение на дълго време.Само на 5 минути могат да ви представи красиви устни през целия ден. ?【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 След почистване на устните може да нанесете дебел слой почистващо средство за устни и изчака няколко минути.Свалям го, след като той изсъхне и ще покаже цвета на устните.Би било много по-лесно премахване на филма, с помощта на активатор, който може да се пръска върху устните един или два пъти или просто да използвате влажен памучен тампон. ?【БАРХАТИСТАЯ ГЛАДКА ФОРМУЛА】 Нашите мат лосиони за устни подчертават фините извивки на устните, придавайки им мекота и шелковистость.Разработен с помощта на точност апликатор за да придадат форма на устните за точно и безупречно нанасяне. ?【УНИВЕРСАЛНО АТРАКТИВНИ НЮАНСИ】 Перфектния цвят за всички и за всички случаи, 5-популярните нюанси на избор.Трайно водостойкое отшелушивающееся петно за устни - добър подарък на жена си, колега, однокласснице и така нататък.Също така е идеален подарък за рожден ден, Свети Валентин, Коледа, деня на благодарността, Хелоуин и деня на майката.

Подробности

Подобни продукти в категория

Червило Revlon Ultra HD, 840 Poinsettia, 0,1 Мл
  • Новинка
Оценки:

Червило Revlon Ultra HD, 840 Poinsettia, 0,1 Мл

Технология без восък истинската яснота на цвятИстинската яснота на цвят, без усещане на тежестта.Револ�

BGN 3.00