• Новинка
OriGlam Регулируем Ключ с механизма на палеца с Т-Образна дръжка, Заден Ключ С механизма на палеца, ключодържател с механизма на палеца, Т-образен Метчик С Винтова Резб?

OriGlam Регулируем Ключ с механизма на палеца с Т-Образна дръжка, Заден Ключ С механизма на палеца, ключодържател с механизма

Buyers rating:
BGN 10.64

Налично

【Материал】 Гаечни ключове цельностального изпълнение с хромирано покритие за максимална здравинаРъчно винт кран, изработени от хромованадиевой стомана с титанов щанга с покритие. 【Обръщане на кран с механизма на палеца】 Ключове с механизма на палеца с Т-образна дръжка осигуряват бързото задействане с механизма на палеца и могат да отиваме все по-далеч в цялата си дължина в посока за увеличаване на лост. 【Лесна употреба】 Лесно се превключва с лявата ръка върху дясната, или се блокира за използване без храповиков. 【Регулируема Храповик с Т-Образна дръжка】С подвижна удлинителем, удобен за използване и може да се управлява на ръка.Пружинен сферичен клапан, можете да задържите удължител на всякаква дължина и лесен за работа в тесни пространства. 【Използването на】 е Предназначена за използване с кранове, а също така може да се използва за левосторонних крановете, сканиране, спирални экстракторах и други инструменти с квадратна опашка, подходящ е за механици, инженери, електротехници и т. 【Материал】 Гаечни ключове цельностального изпълнение с хромирано покритие за максимална здравина.Ръчно винт кран, изработени от хромованадиевой стомана с титанов щанга с покритие. 【Обръщане на кран с механизма на палеца】 Ключове с механизма на палеца с Т-образна дръжка осигуряват бързото задействане с механизма на палеца и могат да отиваме все по-далеч в цялата си дължина в посока за увеличаване на лост. 【Лесна употреба】 Лесно се превключва с лявата ръка върху дясната, или се блокира за използване без храповиков. 【Регулируема Храповик с Т-Образна дръжка】С подвижна удлинителем, удобен за използване и може да се управлява на ръка.Пружинен сферичен клапан, можете да задържите удължител на всякаква дължина и лесен за работа в тесни пространства. 【Използването на】 е Предназначена за използване с кранове, а също така може да се използва за левосторонних крановете, сканиране, спирални экстракторах и други инструменти с квадратна опашка, подходящ е за механици, инженери, електротехници и т.

Подробности

Подобни продукти в категория

Дълбок лабиринта - Nintendo DS
  • Новинка
Оценки:

Дълбок лабиринта - Nintendo DS

Слез в тъмното сърце на Лабиринта в тази 3 D ролева игра от първо лице разгледайте свят, населен от магиче

BGN 32.15
Ремък Gates В100 Hi-Power II, Черен
  • Новинка
Оценки:

Ремък Gates В100 Hi-Power II, Черен

EPDM за устойчивост на атмосферни влияния, масла, вода и някои растворителямКабели, закрепени към корпуса

BGN 9.32