• Новинка
Безжичен Контролер, Съвместим за PS4, Игри и Джойстик с двойна Вибрация, Игри контролер с кабел за PC, PS4 (червен камуфлаж)

Безжичен Контролер, Съвместим за PS4, Игри и Джойстик с двойна Вибрация, Игри контролер с кабел за PC, PS4 (червен

Buyers rating:
BGN 15.29

Налично

【Контролер на трета страна】 Това е странен заместване, а не официален контролерБезжични контролери са предназначени за PS4/PS4 Slim/PS5/PS4 Pro / Android / PC (Win7/8/8.Можете да използвате контролер за възпроизвеждане на повечето игри на множество платформи.Използвайте ергономична дръжка, която удобно и ще можете да играете с часове, без да се чувствам умора, и да се потопят в играта. 【Вградена двигателната функция】 Съвместим с PS4 контролера е снабден с вграден двигател, осигуряващ обратна връзка с различна интензивност и по-реалистичен геймплей. 【Звукова функция】 Съвместим контролер за Playstation 4 използва аудиоинтерфейс 3,5 мм и поддържа съвместими слушалки.Можете директно да свържете слушалките, за да се насладите на звукови ефекти игри, без да се притеснявате за това, че потревожите други. 【Точния дизайн】 Аналогови джойстика и стартерът са предназначени за осигуряване на перфектен контрол и изпълнение, така че всяко действие може да бъде точно се изпълнява, а чувствителността на бутона висока, предоставяне на точна процес на игра. 【Най-доброто обслужване】- Моля, свържете се с нас, ако сте получили повредения детайл или ако заказанная вас детайл не премахна проблема.Ние бихме искали да ви гарантира 100% удовлетвореност на клиента.Ако искате да подобрите своя гейминг опит, този безжичен контролер - вашият най-добър избор. Този безжичен контролер е съвместима с конзолата PS-4 /PS-4 slim/ PS-4 Pro.NO трябва да инсталирате на всеки шофьор (не е включен в комплекта PC) 3. Оригинален размер, като на оригиналния контролер ps-4, вградени високоговорители и аудио жак 3.5 мм, тъчпад, вградена светлинна панел, възможност за използване под ръка, силна грохочущая вибрация 4. Съдържание на пакета : контролер ps-4, 1 кабел за зареждане 5. Нашият безжичен гейм контролер PS-4 е тристранен продукт.

Подробности

Подобни продукти в категория

Фантазия Гранблу: Срещу
  • Новинка
Оценки:

Фантазия Гранблу: Срещу

Анимебоец за играчи от всички нива Arc System Works, екипът на Blaz Blue, Guilty Gear, Dragon Ball Fighter Z, Cygames и Granblue Fantasy отварят

BGN 21.98