• Новинка
Healeved 12 бр. Набор от Слънчеви очила за ремонт, Определени Часове, Определени Стъкла, Набор от Отвертки за Очила, Комплект за ремонт на Очила, Комплект за ремонт на Очн?

Healeved 12 бр. Набор от Слънчеви очила за ремонт, Определени Часове, Определени Стъкла, Набор от Отвертки за Очила, Комплект

Buyers rating:
BGN 8.39

Налично

алуминиева сплавКомплект за ремонт на очила, комплект за ремонт, слънчеви очила, набор от отвертки за ремонт часа, определени за ремонт, слънчеви очила, комплект рамки за очила, ухото куки за очила, малка отвертка, за очила, пакет от инструменти за ремонт на очила, комплект за ремонт на очила, златар прецизна отвертка - включва Целия набор от отвертки, на лигавицата на носа, ухото куки, болтове и гайки.Отвертка за очила - многофункционални - комплектът включва : отвертка, на лигавицата на носа, ухото куки, болтове и гайки.Набор от рамки за очила - Материал премиум клас- комплект за ремонт на очила, изработени от метал и е много удобно. комплект за ремонт на очила - много полезно - за ремонт на очила, слънчеви очила, часовници, бижута.НОСА облицовка за очила - са Изработени от материал, много удобен комплект за ремонт на очила. алуминиева сплав.Комплект за ремонт на очила, комплект за ремонт, слънчеви очила, набор от отвертки за ремонт часа, определени за ремонт, слънчеви очила, комплект рамки за очила, ухото куки за очила, малка отвертка, за очила, пакет от инструменти за ремонт на очила, комплект за ремонт на очила, златар прецизна отвертка - включва Целия набор от отвертки, на лигавицата на носа, ухото куки, болтове и гайки.Отвертка за очила - многофункционални - комплектът включва : отвертка, на лигавицата на носа, ухото куки, болтове и гайки.Набор от рамки за очила - Материал премиум клас- комплект за ремонт на очила, изработени от метал и е много удобно. комплект за ремонт на очила - много полезно - за ремонт на очила, слънчеви очила, часовници, бижута.НОСА ОБЛИЦОВКА за ОЧИЛА - са Изработени от материал, комплект за ремонт на точки е много удобно.Пратката включва 1 x комплект отвертки, Определени за ремонт точки Характеристики - Цвят : както е показано на набор от точки. - Материал : Комплект за ремонт точки от алуминиева сплав. - Целият комплект включва в себе си отвертка, на лигавицата на носа, ухото куки, болтове и гайки, комплект за ремонт на слънчеви очила.

Подробности

Подобни продукти в категория