• Новинка
Унисекс, шапка-бини с подсветка, 2, 5 светодиода, 3 режима, Акумулаторна батерия Налобный фенер, Вязаная шапка с подсветка за мъже, Жени, Деца, Зимни мъжки подарък чора?

Унисекс, шапка-бини с подсветка, 2, 5 светодиода, 3 режима, Акумулаторна батерия Налобный фенер, Вязаная шапка с подсветка

Buyers rating:
BGN 6.00

Налично

[Светъл и усъвършенстване] Благодарение на 5 led чипам нашата обновена led шапчица-бини със светлината 250 лумена, ще ви осигури достатъчно осветление за различни нощни дейности, като например нощен бягане, колоездене, къмпинг, туризъм и т [Акумулаторна батерия и 3 режима] Благодарение на зарядното USB кабел-C и интерфейс на нашата шапка с подсветка може да се зарежда по-бързо и по-удобно.Един час на зареждане осигурява до 3 часа на яркостта.Междувременно, нашите вязаный фенерче за шапки с осветени има следните 3 режима на работа : режим на енергоспестяване, режим висока осветеност и режим на червено /сини светлинни ефекти, което ви дава различни възможности за избор. [Лесна за употреба и измиване] Всички функции се изпълняват една и прост бутон.Щракнете върху бутона, за да включите светлината и лесно да се промени режими във всяка ситуация.Междувременно, led осветление в предната част на шапки подвижна, което означава, че можете удобно да го оттеглят и се пере лесно шапка шапка индивидуално и безопасно. [Приятен материал] Нашата led шапчица-лампа, изработена от чист акрил, не само е мека и удобна, да не се навива, но и е в състояние да ви помогнат за запазване на топлината в студения сезон.С превъзходна еластичност, нашата е лесна шапчица-бини подходящ за всички, без значение деца или възрастни, мъже или жени, може да си носите всички. [Чудесен избор на подаръци] Хайде и поръчайте нашите led шапка и изпратете я на приятелката си, на човек, на жена си, мъжа си, майка си, баща си, сестра си, брат си, на децата и на всички, които обичаш, като подарък за Коледа / Нова година / Св. Валентин / Ден на благодарността възможно най-скоро.Нека заедно ще преживеем зимата с топлина и блясък!. [Светъл и усъвършенстване] Благодарение на 5 led чипам нашата обновена led шапчица-бини със светлината 250 лумена, ще ви осигури достатъчно осветление за различни нощни дейности, като например нощен бягане, колоездене, къмпинг, туризъм и т. [Акумулаторна батерия и 3 режима] Благодарение на зарядното USB кабел-C и интерфейс на нашата шапка с подсветка може да се зарежда по-бързо и по-удобно.

Подробности

Подобни продукти в категория

Защитни Очила Pyramex Safety Exeter
  • Новинка
Оценки:

Защитни Очила Pyramex Safety Exeter

Ръкавици, Очила, Средства за защита на ушите, Маски и ОблеклоДържава на производство : Сащ.Производител :

BGN 2.00