• Новинка
Кръгла плъзгаща се затвори люка, с капаче (OWACH AL-958-3Л) за чекмеджета вратите на гардероба АВТОБУСА на лодочной палубата Замяна на автомобил Southco M1 Push-to-Close (Черна, 1/2 за?

Кръгла плъзгаща се затвори люка, с капаче (OWACH AL-958-3Л) за чекмеджета вратите на гардероба АВТОБУСА на лодочной палубата

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

-Електрически шкафове и оградиИТ и мрежови корпус.Индустриално Машинно оборудване.Автомобилната индустрия.БАНКОМАТ и вендинг автомат. инсталацията е с кръгла дупка 2 инча.Винтове и хонорар от неръждаема стомана са включени в комплекта. инсталацията е с кръгла дупка 2 инча. дебелина на вратата 0,475"-0,675" (12 мм-17 мм).Винтове, ключове и икономка от неръждаема стомана.Профил вълни и лесен монтаж правят тази затвори идеална за покривни, жилищни помещения, електрически шкафове и други отделения на вашата лодка. инсталацията е с кръгла дупка 2 инча. дебелина на вратата 0,475"-0,675" (12 мм-17 мм).Винтове, ключове и икономка от неръждаема стомана.Профил вълни и лесен монтаж правят тази затвори идеална за покривни, жилищни помещения, електрически шкафове и други отделения на вашата лодка.Бравата е с капаче, Нажимная за затваряне, за панели с дебелина 1/4", 1/2", 3/4",. Профил вълни и лесна инсталация. Профил вълни и лесен монтаж правят тази затвори идеална за шахти, кладенци под напрежение, електрически шкафове и други отделения на вашата лодка.

Подробности

Подобни продукти в категория