• Новинка
304 Стойка за съхранение на присоске за баня от неръждаема Стомана, Държач за багаж размер на 9.8 x 6,7 инча, Органайзер за Рафтове, Декор за Баня, 304 Стойка За съхранение ?

304 Стойка за съхранение на присоске за баня от неръждаема Стомана, Държач за багаж размер на 9.8 x 6,7 инча, Органайзер

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

Лъскав край, няма да навреди на ръцете, това не е само рафтове за съхранение на нещата, но и приятен интериор на банятаИзработен от висококачествена материал от неръждаема стомана, здрав, лесно моющийся и издръжлив на употреба 10шт Пиенето за птици Автоматична пиенето за пиене.Модерен и изчистен дизайн, красив външен вид идеално се съчетава с фонтан за пиле и гълъб в банята.Добра носеща способност, дава възможност за съхраняване на различни средства за грижа за кожата, което прави вашата баня спретнат и организиран.Лесно се поддава на деформация, устойчив на корозия, износване и лесно се поддава на повреди.Лъскав край, няма да навреди на ръцете, това не е само рафтове за съхранение на нещата, но и приятен интериор на банята.Изработен от висококачествена материал от неръждаема стомана, здрав, лесно моющийся и издръжлив на употреба 10шт Пиенето за птици Автоматична пиенето за пиене.Модерен и изчистен дизайн, красив външен вид идеално се съчетава с фонтан за пиле и гълъб в банята.Добра носеща способност, дава възможност за съхраняване на различни средства за грижа за кожата, което прави вашата баня спретнат и организиран.Лесно се поддава на деформация, устойчив на корозия, износване и лесно се поддава на повреди.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Материал : Неръждаема стомана 304 Размери : прибл. 25* 17 см / 9,8 * 6,7 инча Списък опаковка : 1 * Рафтове за съхранение Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт. Не използвайте органични разтворители и агресивни материали, за да не навредят на повърхността продукти и не се засягат глянцевитость.

Подробности

Condition:
100% Brand New
Material:
304 Stainless Steel
Size:
Approx. 25*17 cm / 9.8*6.7 in
Package list:
1 * Storage Rack:
Note:
1. Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3. Do not use organic solvents and corrosive materials, so as not to damage the surface of the product to affect the glossiness. :

Подобни продукти в категория

Поставка за душ IDesign Classico, Сатен
  • Новинка
Оценки:

Поставка за душ IDesign Classico, Сатен

УНИВЕРСАЛЕН ВИСЯЩ ОРГАНАЙЗЕР за ДУШАТА : оборудван с четири рафтове за съхранение и закачалка за хавлии

BGN 1.00