• Новинка
Ipetboom 3 Комплекта Шал с орнаменти във формата на Хартата, Шапка, Синя Кърпа, Банер за Момичета, Елегантен Комплект, Скъпа Шапка и Шал с Топперами, Шалове, Облекло за Ку?

Ipetboom 3 Комплекта Шал с орнаменти във формата на Хартата, Шапка, Синя Кърпа, Банер за Момичета, Елегантен Комплект, Скъпа

Buyers rating:
BGN 20.60

Налично

НАШИЙНИК за рождения ден на КУЧЕТО - за рожден ден можете да правите снимки и да записвате прекрасен моментПОДАРЪК за кучето - идеално се съчетава с тематични за рожден ден, по-наситена атмосфера на партито.КЪРПА за рождения ДЕН на КУЧЕТО - шапчица за носене гъвкав, подходящ за домашни животни с различни размери.КАПАЧКА за рождения ДЕН на КУЧЕТО - Създаване и оставете прекрасни и незабравими спомени за вас и вашите любимци.УКРАСА за парти по случай рождения ден на домашни любимци - Креативен дизайн с изящни детайли, което ги прави привлекателни, а атмосферата и забавно парти по случай рождения ден на кучето - идеални.Списък на опаковки, 3 x кърпа от слюнката 3 x шапка 3 x папийонка 3 x набор от рекламни банери 24 x балони 3 x набор от цифри Особености - Празнуват рождени дни на своите домашни любимци и начертайте набор от bandhan за кучета. - Произведен от, безопасно и за употреба, не просто в производството на трайни декорации за деня на раждане на кучето. - Сладки и модни аксесоари за костюм на вашия мил домашен любимец, ще им е по-красив и привлекателен външен вид шапки за рожден ден на кучето. - Материал : Тъканно кърпа за домашни любимци за рожден ден. - Непременно дайте на вашия домашен любимец един незабравим рожден ден, покажете му своята любов и грижи, вратовръзки-пеперуди, нашийник за кучета. - Размер : 62,00 X42,00 X42,00 см / 24,37 X16,51 X16,51 см на шийката на носна кърпичка за кучета. снимка на кучето, парти по случай рождения ден на домашен любимец или просто ежедневието с домашен любимец. - Цвят : Както е показано на банера на партито по случай рождения ден на кучето.Описание на продукта Аксесоари за парти в чест на рождения ден на кучето комплектът включва банер, шапка, балон и т., шал за рождения ден на кучета Ще направят вашия домашен любимец и декорация на вашето парти по-красива и очарователна, ще донесе повече удоволствие и забавление за вас и вашия домашен любимец. капачка за рождения ден на кучето Аксесоари за рождения ден на домашни кучета се различават модата, уникалност, красота, уют и практичност.

Подробности

Подобни продукти в категория

Яка Трикси 144103 Cavo Stop, XL, Червен
  • Новинка
Оценки:

Яка Трикси 144103 Cavo Stop, XL, Червен

Гаранция на производителя не се отнася особено еластичен особено еластичен.Яка cavo dog collar ще улесни ежед�

BGN 0.33