• Новинка
Костенурка Негабаритное Плажна кърпа от микрофибър за басейна със защита от пясък - 72 x 36Бързо изсушаване Без пясък, който е Много Голям, За Пътуване на Открито, За П?

Костенурка Негабаритное Плажна кърпа от микрофибър за басейна със защита от пясък - 72 x 36Бързо изсушаване Без пясък, който

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

【Лесно да носите със себе си】 : Тези меки кърпи от микрофибър може да се сгъва на малки парченца, които са много леки, заемат малко място, не е нужно да се притеснявате за това, че чантата ще бъде твърде тежко, когато пътувате с кърпи от микрофибърИдеален за употреба, когато спортувате, плуване, нощуване, пешем туризма, занимания по йога или пилатес и т. 【Без пясък, изсъхва бързо, супер абсорбиращи влагата】 : Това не е същото, което памук, но той е по-елегантен и тънък, отколкото памук.Нашето кърпа от микрофибър с гладка консистенция на много мека, лесно се отърси от пясъка и се почистват лесно.Тя много бързо поглъща вода, за изсушаване отнема съвсем малко време, така че повече не трябва да се слагат промокшее влажна кърпа обратно в торбата. 【Два варианта на размера на】 : Голям размер : 60 х 32" - ако ви трябва нещо по-компактно. Например, голям размер : 72 "x 36" - лесно закрива вас и вашия партньор, като ви позволява да се отпуснете на шезлонгите и печене на слънце, докато се любувате на морския пейзаж.Меки на пипане, и нека вашата кожа лесно влиза в контакт с него.Насладете се на неспешным игра!. 【Чудесен летен подарък】 : Отличителен дизайн с двупосочна принтом ви позволява да се открояват от тълпата и да подчертае своето очарование.Нашите плажни кърпи са много индивидуални рисунки на избор на всеки, като фламинго, акула, костенурка, ананас, кактус, ленти и т., изцяло отговарящи на нуждите на всеки.Най-добрият избор за летните подаръци. 【Гаранция за качество】 : Ако се сблъскате с някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас за решение, тогава ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Ние се вслушваме в отзива на клиенти и дорабатываем всеки детайл, за да се гарантира качество, кацане и комфорт, като 200% усилия, за да ви отговарят на 99,99%.

Подробности

Подобни продукти в категория