• Новинка
20pcs Вдъхновяващи подарък с Благодарност за жени, Мотивиращи козметични чанти за приятелство, Чанта за грим Благодаря за служители, Колеги, Подарък за Рожден Ден, пе?

20pcs Вдъхновяващи подарък с Благодарност за жени, Мотивиращи козметични чанти за приятелство, Чанта за грим Благодаря за

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

[Че получавате] - вие получавате 20 броя косметичек "една Вдъхновяваща приятелството" с 10 различни вдъхновяващи цитатиДостатъчно на брой и различни стилове могли да отговарят на вашите ежедневни нужди, и можете да ги споделите с приятели или семейства. [Материал и размер] - тези козметични чанти за вдъхновяващи подаръци в знак на благодарност е в основата са изработени от платното и полиестер, леки, трайни и пере, които могат да се използват повторно в продължение на дълго време.всяка една вдъхновяваща косметичка размер 9 х 6,7 инча, лека и преносима, което е достатъчно основание за съхранение на малки козметични продукти, моливи и други дреболии. [Вдъхновяващи подаръци] - тези мотивиращи чанти за приятелство могат да бъдат мотивирующими подаръци за майки, сестри, приятели, студенти, колеги и така нататък, давайки им много мотивационни сили и настроения. [Дизайн мотивационни цитати] -козметични чанти за грим с благодарност, украсени с цветни, вдъхновяващи думи. и тези вдъхновяващи цитати отпечатани върху двете страни на чанти, живи и вибриращи, че може да ви доведе до добро и позитивно настроение. [Широко приложение] - тези вдъхновяващи козметични чанти са подходящи за най-различни случаи.можете да ги използвате като косметичку, чанта за миене на съдове или пътуване портфейл за тоалетни принадлежности за жени и момичета, а също и като чанта за моливи за студенти или тийнейджъри като подаръци за рожден ден, цветя, Коледа, Нова година и т. Търси привлекателна, вдъхновяващи подарък? нашите вдъхновяващи козметични чанти от платното ще бъдат подходящ избор.Особености : [Двустранен печат] - тези вдъхновяващи рисунки с цитати отпечатани върху двете страни на чанти, ярки и наситени. [Многофункционален] - тези вдъхновяващи козметични чанти са подходящи за различни случаи.можете да ги използвате като косметичку, чанта за миене на съдове или пътуване портфейл за жени и момичета, а също и като чанта за моливи за студенти или тийнейджъри като подаръци за рожден ден, абитуриентски бал, Коледни подаръци, коледни подаръци и т.

Подробности

Подобни продукти в категория

Чук за нокти JIMIHOME
  • Новинка
Оценки:

Чук за нокти JIMIHOME

Смяна за чукгвоздодера JIMIHOMEЗа компанията JIMIHOME Компанията JIMIHOME се стреми да ви предостави найдобрите ре

BGN 0.33
Genius Tools 3/8ръчно изход Dr. 19 мм - 323219
  • Новинка
Оценки:

Genius Tools 3/8ръчно изход Dr. 19 мм - 323219

Ръчно КОНЕКТОР 19 мм 6точков конекторТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ Размер с 3 / 8 инча с обща дължина от 32 мм (

BGN 2.00