• Новинка
3 мм Скинове За практикуване на татуировки Е Фалшива Кожа Мек Силикон С Двойни страни 8x12 и 7,4x5,6 Тънка Кожа за практикуване на Татуажа Вежди за Начинаещи и Опитни Тат?

3 мм Скинове За практикуване на татуировки Е Фалшива Кожа Мек Силикон С Двойни страни 8x12 и 7,4x5,6 Тънка Кожа за практикуване

Buyers rating:
BGN 6.80

Налично

【Достатъчно място и дебелина】-Набор от изкуствена кожа за татуировки съдържа 7 бр празни кожи за практикуване на татуировки (включва 5 фалшиви кожи обикновен размер 7.04 инча и 2 много дебели размер кожа за татуировки 11.Всяка изкуствена кожа за татуировки, опаковани индивидуално.Осигурете достатъчно пространство и дебелината за вашия шедьовър на татуировки. 【УСЕЩАНЕ за допир към кожата】- tattoo microblade practice skins е изработен от синтетичен силиконов материал, има мекота и разтегливост, подобни на кожата.Изкуствена кожа има висока пластичност, трайна и годна за повторно използване.Подходящ за начинаещи професионално практикувате татуировки, вежди, молив за очи и устни, и т. 【ПРОСТА ПРАКТИКА ТАТУИРОВКИ】 - Увийте кожата за практикуване на татуировки гъвкаво около обектите, като ви точните контури, като ви помага да научат татуировать различни части на тялото, като ръцете и краката, гърдите или гърба. 【Двустранен отработване на различни умения】 - Двете страни на всяка татуированной кожата празни.Изкуствена кожа позволява практикуването на различни уреди, от контурирования до перушина.Проверете своя професионализъм по време на практическите занимания и тествайте новата татуировочную пишеща машина или мастило.Рисунки на всяка тренировка кожата демонстрират професионалните си умения за нанасяне на татуировка или техника микроблейдинга. 【ГАРАНЦИЯ за безусловно задоволяване на】-ангажимент на продуктите от премиум-клас и си удовлетворение от тях.Ако сте недоволни от това практиката на прилагане на татуировки по кожата, моля, свържете се с нас, ние ще решим това за вас.

Подробности

Подобни продукти в категория