• Новинка
Vsnnsns Комплект за обици Набор за пиърсинг прегради на носа от Неръждаема Стомана 12 G 14 G 16 G 18 Г 20 Г Игли За Пиърсинг на Ухото прегради на Носа Халка на Пъпа на Езика, Уст?

Vsnnsns Комплект за обици Набор за пиърсинг прегради на носа от Неръждаема Стомана 12 G 14 G 16 G 18 Г 20 Г Игли За Пиърсинг

Buyers rating:
BGN 7.70

Налично

[ЕЛЕМЕНТ СЪДЪРЖА] : Вие ще получите комплект за пиърсинг от 38 предмети, игли за пиърсинг от 10 предмети, бижута за пиърсинг от 24 теми и инструменти за пиърсинг от 4 дисциплини, всички те са красиви и елегантни, множество възможности за задоволяване на различни нужди [Размер на стоката] : Игли за пиърсинг : 12 грама (2,0 mm) 14 Г (1,6 мм) 16 Г (1,2 мм) 18 Г (1,0 мм) 20 г (0,8 мм), пръстени носа /Обеци /обръч за носа : 20 г (0,8 мм), пръстен за език /на корема : 14 грама (1,6 мм), пръстени за устни / пръстени за зърна /веждите / Дебелина пръстени във формата на подкова : 16 грама (1,2 мм) вътрешен диаметър на пръстените : 10 мм, размерът на върха на крушка : 3 мм; Цвят : черен. [БЕЗОПАСЕН материал] : Изработени от хирургическа стомана 316 L и прозрачен гъвкав акрил, гладка полирана повърхност, безопасно е и е здрава.Много гъвкав и удобен. [Идеален за употреба] : Тези инструменти за пиърсинг може да се използва за пръстените в пъпа, за пръстени на езика, за пръстени на устните си, за пръстени на преграда, за бижута за пиърсинг преграда, за халки на носа си, за пръстени на бровях, можете да ги използвате като пръстени за пиърсинг на хрущялната спирала, козелка, обеци за пиърсинг. [Следпродажбено обслужване] : Идва с един безплатен подарочным луксозен чанта. 90-дневна гаранция за връщане на парите или за обмен; Ние се стремим да осигурим най-добрата пазаруване.

Подробности

Подобни продукти в категория