• Новинка
YPOD Утолщает сверхпрочный бреза | Водоустойчив платно на платно с люверсами | Брезенты за камиони, Къмпинги, Строителна, селскостопанска техника (Размер: 6 х 10 м)

YPOD Утолщает сверхпрочный бреза | Водоустойчив платно на платно с люверсами | Брезенты за камиони, Къмпинги, Строителна,

Buyers rating:
BGN 274.45

Налично

【Висококачествени материали】- Този бреза е изработен от плат Оксфорд с висока плътност и едностранно водоустойчиви лепила 【Издръжлив И устойчив на разкъсване】- Бреза е изработен от сгъсти дизайн, подобрена тъкан, след специална обработка, трайни и издръжливи, устойчиви на киселини и корозия, износване, разкъсване и дълголетие. 【ХОЛОДОСТОЙКОСТЬ И температурна устойчивост】- В брезенте се използва нова технология холодостойкости и устойчивост на топлина, което позволява лесно да понасят силен студ и палящую на топлина, предпазва от стареене tarps и увеличава срока на експлоатация на tarps до пет години!470. 【Е достъпно през всички сезони на】-Универсален за четири сезона, водоустойчив през дъждовния сезон, защита от слънцето през лятото, защита от листа през есента, защита от сняг през зимата, фиксирана обтегач за определяне на вятъра. 【Широк СПЕКТЪР от ПРИЛОЖЕНИЯ】 - на Разположение в различни размери-навеси за автомобили, градинска мебели, скари за барбекю, улични климатици и т. 【Висококачествени материали】- Този бреза е изработен от плат Оксфорд с висока плътност и едностранно водоустойчиви лепила. 【Издръжлив И устойчив на разкъсване】- Бреза е изработен от сгъсти дизайн, подобрена тъкан, след специална обработка, трайни и издръжливи, устойчиви на киселини и корозия, износване, разкъсване и дълголетие. 【ХОЛОДОСТОЙКОСТЬ И температурна устойчивост】- В брезенте се използва нова технология холодостойкости и устойчивост на топлина, което позволява лесно да понасят силен студ и палящую на топлина, предпазва от стареене tarps и увеличава срока на експлоатация на tarps до пет години!470. 【Е достъпно през всички сезони на】-Универсален за четири сезона, водоустойчив през дъждовния сезон, защита от слънцето през лятото, защита от листа през есента, защита от сняг през зимата, фиксирана обтегач за определяне на вятъра. 【Широк СПЕКТЪР от ПРИЛОЖЕНИЯ】 - на Разположение в различни размери-навеси за автомобили, градинска мебели, скари за барбекю, улични климатици и т.

Подробности

Подобни продукти в категория