• Новинка
Подаръци Casitika Daschund За жени. Брилянтна жената Веднъж Реши да Купи Кафеена чаша Dachshund. Подаръци за кучета Вайнер За Жени. (14 унция неръждаема стомана)

Подаръци Casitika Daschund За жени. Брилянтна жената Веднъж Реши да Купи Кафеена чаша Dachshund. Подаръци за кучета Вайнер За

Buyers rating:
BGN 7.03

Налично

Имате наближава рожден ден, абитуриентски бал или годишнина, и не можете да намерите нещо, което е уникално за подарък?Чаши, ще стане чудесен подарък за този специален събития в живота сиРассмешите своите колеги в офиса, давайки им подарък забавна чаша.Дайте на вашите приятели и близки една забавна чаша, за да могат те да се насладите на кафе или чай сутрин.Независимо от това, Свети Валентин, Коледа, ден на бащата или на майката, чаша винаги ще бъде оценен по достойнство.Сладки подаръци dauchson за жени или за мъже.Също така може да се използва като декор в дома си.На чаша е написано : "Блестяща жена един ден реших : "по дяволите всички, аз заведу такса, и оттогава те заживели дълго и щастливо". Пътна чаша от неръждаема стомана с обем от 14 унции - Запазете напитки, топли или студени в пътя.САМО РЪЧНО ПРАНЕ.Не разогревайте в микровълнова фурна.Дизайн, отпечатани от двете страни.Размери чаши за пътуване : 6 x 5 x 3.Имате наближава рожден ден, абитуриентски бал или годишнина, и не можете да намерите нещо, което е уникално за подарък?Чаши, ще стане чудесен подарък за този специален събития в живота си.Рассмешите своите колеги в офиса, давайки им подарък забавна чаша.Дайте на вашите приятели и близки една забавна чаша, за да могат те да се насладите на кафе или чай сутрин.Независимо от това, Свети Валентин, Коледа, ден на бащата или на майката, чаша винаги ще бъде оценен по достойнство.Сладки подаръци dauchson за жени или за мъже.Също така може да се използва като декор в дома си.На чаша е написано : "Блестяща жена един ден реших : "по дяволите всички, аз заведу такса, и оттогава те заживели дълго и щастливо". Пътна чаша от неръждаема стомана с обем от 14 унции - Запазете напитки, топли или студени в пътя.САМО РЪЧНО ПРАНЕ.Не разогревайте в микровълнова фурна.Дизайн, отпечатани от двете страни.Размери чаши за пътуване : 6 x 5 x 3.

Подробности

Подобни продукти в категория