• Новинка
Конектори кабели, Накрайници за кабели От Поцинкована месинг, Удобни, Не са податливи на корозия, за системи за управление на захранването в областта на пощите и да?

Конектори кабели, Накрайници за кабели От Поцинкована месинг, Удобни, Не са податливи на корозия, за системи

Buyers rating:
BGN 30.40

Налично

【Широко ПРИЛОЖЕНИЕ】 Широк спектър на приложение, широко използван в електронната индустрия, енергийния оборудване, индустриална автоматизация, уличном осветление и транспорт 【Широко ПРИЛОЖЕНИЕ】 Може да се използва за системи за управление на захранването в областта на поща и телекомуникации, промишлено производство, строителна техника и др 【НАДЕЖДНОСТ В ЕКСПЛОАТАЦИЯ】Изолирани клеми от поцинкована месинг притежават предимствата на висока корозионна устойчивост, добра проводимост и надеждни връзки. 【ЛЕКОТА НА РАБОТА】Управлението е просто и удобно, но за тези, които не са запознати с този терминал, моля, посъветвайте се с професионален електротехник, който да работя с него. 【МАТЕРИАЛ】Обвивка от висококачествен PVC има добра изолация, висока устойчивост на натиск, пыленепроницаемостью, некоррозийностью и продължителна експлоатация. Обвивка от висококачествен PVC има добра изолация, висока устойчивост на натиск, пыленепроницаемостью, некоррозийностью и продължителна експлоатация. Изолирани клеми от поцинкована месинг притежават предимствата на висока корозионна устойчивост, добра проводимост и надеждни връзки. Управлението е просто и удобно, но за тези, които не са запознати с този терминал, моля, посъветвайте се с професионален електротехник, който да ги управлява. Широка гама от приложения, е широко използван в електронната индустрия, силовом оборудване, индустриална автоматизация, уличном осветление и транспорт. Може да се използва за системи за управление на захранването в областта на пощите и далекосъобщенията, производство на промишлени строително оборудване и др Спецификация : Вид на продукта : Изолирани ТерминалыМатериал : месинг с Диаметър пропускаемого тел : 5,5-6мм2 (AWG : 12-10) Област на приложение : Изолирани пръстеновидни клеми широко се използват в системи за управление на захранването в производството на силовата електроника , Енергетично оборудване, Индустриална автоматизация, Улично осветление и транспорт, Поща и телекомуникации, Нефтопродукти, Производство на промишлена и строителна техника и Други области.

Подробности

Item Type:
Insulated Terminals
Material:
Brass
Passable Wire Diameter:
5.5-6mm²(AWG
Application Scope:
Insulated Ring Terminals Are Widely Used in Power Control Systems in the Power Electronics Industry, Power Equipment, Industrial Automation, Street Lighting and Transportation, Post and Telecommunications, Petrochemical, Industrial Construction Machinery Manufacturing and Other Fields.
Package List:
500 xInsulated Terminals :
Note:
Ask a professional electrician to operate. :

Подобни продукти в категория

Scotch Magic tape 12mm x 33в
  • Новинка
Оценки:

Scotch Magic tape 12mm x 33в

Матирана лента перфектно качество за ремонт на документи, залепване на етикети и запечатванеПрактичес�

BGN 3.33