• Новинка
НОВИ Закачалки за хавлии, полици за Баня, Душ-Часова Сгъваем Държач за Полотенцесушителя, Плаващи Стенни Рафтове, полици за Баня Стенни с Куки за Хавлии, полици За С?

НОВИ Закачалки за хавлии, полици за Баня, Душ-Часова Сгъваем Държач за Полотенцесушителя, Плаващи Стенни Рафтове, полици

Buyers rating:
BGN 39.84

Налично

Препарат за съдове подходящ за бани, кухни на колела, дневни и спални помещения, за да се възползват максимално използване на пространството на вашето семейство срок за душата мощна и тежи 55 килограма, твърдо монтирана в стената. Размер рафтове за баня е 58*22*16 См/22.За монтиране на стена организатор за съхранение на достатъчно избършете устройството с мека памучна кърпа, за да отстраните праха. плаващите рафтове позволяват да ги поставите в допълнително пространство в съответствие с вашите нужди при съхранение и демонстрация.Препарат за съдове подходящ за бани, кухни на колела, дневни и спални помещения, за да се възползват максимално използване на пространството на вашето семейство. срок за душата мощна и тежи 55 килограма, твърдо монтирана в стената. Размер рафтове за баня е 58*22*16 См/22.За монтиране на стена организатор за съхранение на достатъчно избършете устройството с мека памучна кърпа, за да отстраните праха. плаващите рафтове позволяват да ги поставите в допълнително пространство в съответствие с вашите нужди при съхранение и демонстрация.Това е идеалният избор, за допълване на Вашата баня.Име на продукта : Държач за стенни рафтове Материал на продукта : Алуминий Размер на продукта : 58*22*16 См/22.30 Дюймовцвет на продукта : черен златна Забележка : Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.С изключение на Стена на притежателя за рафтове, както е показано на фигурата, няма други предмети в комплекта не са включени.Моля, имайте предвид, че различните монитори могат да причинят незначителни разлики в цвят, моля, разберете.Поради ръчно измерване може да има малка грешка.Моля, обърнете се към самия продукт, благодаря.В нашия магазин е представена от множество стилове и цветове, които можете да проверите в магазина ми. Приветстваме вашите мнения, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с нас навреме, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Подробности

Подобни продукти в категория